Open Procurement Albania

“Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Shkallën e Tujanit”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Sistemimi dhe rivitalizimi i skarpatave në Shkallën e Tujanit”
Nr. Reference REF-42850-09-21-2022
Vlera / Fondi Limit 1 124 815 834,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 24-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. BOE “BE - IS SH.P.K” & “CURRI” & “ERGI”
2. BOE “Ante-Group” & “FERRO BETON & CONSTRUCTION CO” & “BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Ante-Group - FERRO BETON-CONSTRUCTION CO - BILGIN TAAHHUT INSAAT MADENCILIK SANAYI VE TICARET LTD
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 112 810 700,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1335372840
  Data e lidhjes se kontrates 25-11-2022
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  BOE “BE-IS+CURRI+ERGI” , per arsye:
  -nuk permbush kriteret e kualifikimit si me poshte:
  -2.3.1 Operatori ekonomik duhet të paraqesë dëshmi për përvojën e mëparshme të ngjashme, punë të ngjashme deri në një kufi, ku vlera monetare totale e punëve të kryera, e marrë së bashku gjatë pesё viteve të fundit, është jo më e vogël se dyfishi i vlerës limit të kontratës që prokurohet.
  -Pika 2.3.1/a plotësohet nga anëtari, i cili ka përqindjen më të madhe të pjesëmarrjes në bashkim. Anëtarët e tjerë të bashkimit do të paraqesin kontratat e ngjashme në raport me përqindjen e pjesëmarrjes së tyre në bashkim. Në rastin kur operatorët ekonomikë, anëtarë të një bashkimi, kanë të njëjtën përqindje pjesëmarrje në bashkim, vendosin me marrëveshje në kontratën e bashkëpunimit se cili prej tyre do të përmbushë këtë kusht. Kurse pika 2.3.1/b duhet të plotësohet nga të gjithë anëtarët e bashkimit në raport me përqindjen e pjesëmarrjes së tyre në bashkim. Punet e ngjashme te paraqitura nga BOE qe nuk perbejne natyre te ngjashme me objektin e procedures qe prokurohet nuk jane marre ne konsiderate .
  -Bashkimi I Operatoreve ekonomike nuk permbush kriterin 2.3.6 Pasi Stafi i vetedeklaruar eshte i angashuar ne kontrata te lidhura me ARRSH.
  -2.3.9 OE per realizimin e kontrates duhet te disponoj mjetet dhe pajisjet. BOE ka paraqitur mjete te cilat jane te angazhuara ne kontrata te tjera qe jane ne zbatim ne ARRSH.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ante-Group viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ante-Group viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ante-Group viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ante-Group viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 176 datë 27 Dhjetor 2022
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data