Open Procurement Albania

Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "U.Matit -Rrëshen (Ura e Fanit), Rrëshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Benë- K.Hadroj, ShpalUra e Repsit 84.9 km.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "U.Matit -Rrëshen (Ura e Fanit), Rrëshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Benë- K.Hadroj, ShpalUra e Repsit 84.9 km.
Nr. Reference REF-73904-06-07-2018
Vlera / Fondi Limit 64 859 900,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 02-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues DRINI 1 & AEK MUNELLA
EKSLUZIV & MELA
FLORIDA
GECI
Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EKSKLUZIV - MELA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 60 285 426,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-10-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 72342511.2
  Data e lidhjes se kontrates 30-10-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Brenda afatit ligjor 7 ditor ka paraqitur ankese Shoqeria B.O “DRINI 1” sh.p.k& “ AEK MUNELLA” sh.p.k, protokolluar prane AK me nr.321, date 02.08.2018.
  Autoriteti Kontraktor ne lidhje me kete ankese ka dale me vendimin e dates 07.08.2018, percjelle subjektit me shkresen nr 331 prot, dt.08.08.2018, duke refuzuar ankesen.
  Me date 22.08.2018, protokolluar nga AK nr 356 prot, shoqeria B.O “DRINI 1” sh.p.k& “ AEK MUNELLA” sh.p.k, i është drejtuar KPP-se. Ankesa fillimisht rezulton e dorezuar ne nje date te meparshme ne KPP , konkretisht dt.15.08.2018, Nr. rendor 1396.
  KPP me vendimin Nr 1396/1, dt.16.08.2018, protokolluar nga AK me nr 346, date 20.08.2018, vendosi pezullimin e procedures se prokurimit dhe shqyrtimin ne themel.
  Me shkresen nr 356 prot, dt.24.08.2018, AK informoi Komisionin e Prokurimit Publik mbi ecurine dhe hapat e ndermarre nga AK, ne lidhje me trajtimin ligjor te ankeses.
  KPP me vendimin nr 713/2018, percjelle AK-së me shkresen nr 713/1 prot, dt.23.10.2018, protokolluar nga AK me nr 432, dt. 25.10.2018, ndër të tjera ka vendosur mos pranimin e ankesës së operatorit B.O “DRINI 1” sh.p.k& “ AEK MUNELLA” sh.p.k dhe lejimin e AK që të vijojë me hapat e mëtejshem procedurial.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Adem Pojani :
  Nuk plotëson asnjë nga kriteret e kualifikim pasi nuk është ngarkuar asnjë dokument ligjor në sistem.

  2. B.O “DRINI 1” sh.p.k& “ AEK MUNELLA” sh.p.k:
  - Bilancet kontabel te viteve 2016, 2017 te shoqerise "DRINI- 1" nuk jane te shoqeruara nga raportet e audituara.
  - Akt marrveshja nr.3850 REP, Nr.793 Kol, date 26.06.2018 ku shenohet ndarja: “AEK MUNELLA” me 49% dhe “DRINI 1” me 51% , ndarja e makinerive nuk eshte bere sipas perqindjes se kontrates se bashkepunimit , konkretisht per mjetet e punes borepastruese.

  3. “FLORIDA” sh.p.k :
  Nuk plotesoni kriteret per kualifikim mbasi keni perdorur te njejtat makineri e paisje te cilat i keni tek objekti " Mirmbajtje Rutine e dimrore me performance B.Curri-Valbone,U.Bujanit-Q.Morine " ku jeni shpallur fitues.

  4. “GECI “ sh.p.k:
  Nuk plotesoni kriteret per kualifikim mbasi keni perdorur te njejtat makineri e paisje te cilat i keni tek objekti " Mirmbajtje Rutine e dimrore me performance Fierze-B.Curri -Kam " ku jeni shpallur fitues.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EKSKLUZIV viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EKSKLUZIV viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EKSKLUZIV viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EKSKLUZIV viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MELA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder REF-73904-06-07-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.44 - Dt.05-11-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.45 - Dt.12-11-2018
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data