Open Procurement Albania

Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta rrethrrotullimi Shqiponja Loti 3

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Plotësimi, Rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta rrethrrotullimi Shqiponja Loti 3
Nr. Reference REF-66822-04-24-2023
Vlera / Fondi Limit 468 027 705,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 11-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “AGI KONS” SHPK
2. “Ante-Group” SHPK
3. “PE - VLA - KU” SHPK
4. “SENKA” SHPK
5. “Victoria Invest International” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PE-VLA-KU SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 449 307 559,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 539169070
  Data e lidhjes se kontrates 21-06-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.AGI KONS , per arsye:
  - skualifikohet pasi nuk përmbush kriteret e këkuara në DST, konkretisht pikën:
  2.2.2 OE nuk ka paraqitur bilancin e vitit 2022 të kërkuar.
  2.3.1 OE nuk përmbush punën e ngjashme të kërkuar.
  2.3.4 OE nuk disponon personelin kryesor, drejtues teknik në licencën e shoqërisë të kërkuar.
  2.3.5 OE nuk disponon edhe stafin mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë) të kërkuar.
  2.3.8 OE nuk disponon mjetet dhe pajisjet e kërkuara.

  2.Ante-Group , per arsye:
  - skualifikohet pasi nuk përmbush kriteret e këkuara në DST, konkretisht pikën:
  2.3.1 OE nuk përmbush punë e ngjashme të kërkuar.
  2.3.2 OE nuk disponon kategoritë e licensave të kërkuara
  2.3.4 OE nuk disponon personelin kryesor, drejtues teknik në licencën e shoqërisë të kërkuar.
  2.3.5 OE nuk disponon edhe stafin mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë) të kërkuar.
  2.3.8 OE nuk disponon mjetet dhe pajisjet e kërkuara.
  2.4.2 OE nuk ka paraqitur grafik punimesh.
  2.4.3 OE nuk ka paraqitur deklaratën ku të shprehet se është dakord me mënyrën e financimit.

  3.SENKA, per arsye:
  - skualifikohet pasi nuk përmbush kriteret e kërkuara në DST, nuk ka arritur të paraqesë asnjë dokument (pa oferte ekonomike).

  4.Victoria Invest International , per arsye:
  - skualifikohet pasi nuk përmbush kriteret e këkuara në DST, konkretisht pikën:
  2.3.1 OE nuk përmbush punë e ngjashme të kërkuar.
  2.3.3 OE disponon fuqi punëtore të kërkuar.
  2.3.4 OE nuk disponon personelin kryesor, drejtues teknik në licencën e shoqërisë të kërkuar.
  2.3.5 OE nuk disponon edhe stafin mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë) të kërkuar.
  2.3.8 OE nuk disponon mjetet dhe pajisjet e kërkuara.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PE-VLA-KU SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 60 datë 3 Korrik 2023
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Relacion Teknik
  Horografia
  Projekti i Mbikalimit
  Balli M4 M5
  Muri i Rampave R7
  Muri M1
  Muri M2
  Muri M3
  Muri Rampa R1
  Muri Rampa R2
  Muri Rampa R3
  Planimetria e Pergjithshme 1
  Planimetria e Pergjithshme 2
  Prerjet Gjatesore
  Ura (6-7)

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data