Open Procurement Albania

Supervizion punimesh Riveshje dhe sistemim asfaltim nyja Shkozet mbikalimi Plepa

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion punimesh Riveshje dhe sistemim asfaltim nyja Shkozet mbikalimi Plepa
Nr. Reference REF-75634-07-20-2023
Vlera / Fondi Limit 1 346 516,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 01-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës:
1. BOE “HTS COMPANY” & “HE & SK 11”
2. “TOWER” SHPK
3. BOE “G B Cvil Engineering” & Margarita Kodra

Kanë qenë pjesëmarrës në fazat e tjera të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. BOE “HTS COMPANY” & “HE & SK 11”, me vlere 1,299,000 Lekë pa TVSH.
2. BOE “G B Cvil Engineering” & Margarita Kodra, me vlere 1,320,000 Lekë pa TVSH.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “HTS COMPANY” Sh.p.k - “HE & SK 11” Sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 299 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 31-10-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1558000
  Data e lidhjes se kontrates 20-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 6 javë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e kontrates ne Buletinin Nr. 98 datë 4 Dhjetor 2023

  Më datë 14.08.2023 pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është dorëzuar ankesa e bashkimit të operatorëve ekonomikë “GB Civil Engineering” SHPK & “Margarita Kodra” PF dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë ankimues “GB Civil Engineering” SHPK & “Margarita Kodra” PF

  Më datë 19.09.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim të ankimuesit, dokumentacionin e paraqitur nga autoriteti, pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e paraqitur nga bashkimi i operatorëve ekonomikë “GB Civil Engineering” SHPK & “Margarita Kodra” PF
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së mbi skualifikimin e bashkimit të operatorëve ekonomikë “GB Civil Engineering” SHPK & “Margarita Kodra” PF, duke e kualifikuar këtë bashkim operatorësh.
  3. Autoriteti kontraktor, brenda 5 ditëve, të vërë në dijeni Komisionin e Prokurimit Publik për zbatimin e vendimit, duke dokumentuar veprimet e kryera.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “HE & SK 11” Sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “HE & SK 11” Sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “HE & SK 11” Sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “HE & SK 11” Sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular Ankimimi Nr. 1993/2
  Formular Vendimi KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data