Open Procurement Albania

Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Libonik-Lozhan-Grabove + rruga Lin-Pogradec + rruga Voskop-Voskopoje 72 km

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster
Objekti i Tenderit Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Libonik-Lozhan-Grabove + rruga Lin-Pogradec + rruga Voskop-Voskopoje 72 km
Nr. Reference REF-73808-06-06-2018
Vlera / Fondi Limit 40 030 784,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 03-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues Alb Korca 2002
2 T
Aldok” shpk & “Simaku” shpk & “Avdolli
Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 T SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 38,029,244.8
  Data e shpalljes se fituesit 08-11-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 45635093.8
  Data e lidhjes se kontrates 14-11-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka patur ankese nga Operatori Ekonomik “Alb Korca 2002” shpk ne Autoritetin Kontraktor. Ka marre pergjigje ne daten 08.08.2018. Operatori Ekonomik “Alb Korca 2002” shpk ka bere ankese ne KPP.
  Me vendimin nr. 710/2018 date 23.10.2018 KPP ka refuzuar ankesen.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori Ekonomik “Alb Korca 2002” shpk:
  Per kapacitetin teknik “Fabrike asfaltobetoni (QKL & Leje mjedisore) në pronësi / me qira ose kontrate furnizimi”, operatori ekonomik Alb Korca 2002 shpk ka paraqitur kontraten e furnzimit nga subjekti “Duro shpk”, date 21.06.2018. Nga dokumentacioni i paraqitur nga subjekti “Gjikuria shpk”, rezulton qe subjekti “Duro shpk”, date 11.07.2018, i ka nenshkruar ketij te fundit nje kontrate qeraje per kete kapacitet, me afat 3 vjecar cfare verteton faktin qe kontrata e furnizimit eshte e pavlefshme.
  Ne lidhje me deshmite per mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, per kapacitetin teknik “Autobitumatriçe”, në pronësi ose me qira, cope 1, nga dokumentacioni i paraqitur rezulton te jete kamion dhe jo ATV (APV).
  Formularët E-SIG, rezultojne te jene te pakonfirmuara nga organet perkatese me nenshkrim elektronik ose ne hard copy, ne kundershtim me piken 2.3.2, te kritereve te dhene ne DST.
  Nuk ka permbushur sic duhet piken 2.2.3, te kerkesave per kualifikim, pasi nuk ka paraqitur dokument që vërteton se ka plotësuar te gjitha detyrimet e taksave dhe tarifave vendore, lëshuar nga Administrata e Qeverisjes Vendore ne Korce dhe Erseke ku ka ushtruar aktivitet per vitin 2017.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster REF-73808-06-06-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.11-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.45 - Dt.12-11-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.46 - Dt.19-11-2018
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data