Open Procurement Albania

Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Q.Laç-Koman, H/Berdicë - Velipojë, U.Bunës (E re)-Shirokë, Krye Bushat-B.Jugë, RranxaKukël, K.Balldre-Porta e Aviacionit 71.4 km.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Q.Laç-Koman, H/Berdicë - Velipojë, U.Bunës (E re)-Shirokë, Krye Bushat-B.Jugë, RranxaKukël, K.Balldre-Porta e Aviacionit 71.4 km.
Nr. Reference REF-74140-06-08-2018
Vlera / Fondi Limit 55 559 660,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 04-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues ALB – KONSTRUKSION SHPK & GEGA KONSTRUKSION SHPK
NIKA SHPK & RROKU GUEST SHPK
DRINI 1 SHPK & AEK MUNELLA SHPK
JUBICA SHPK
S.M.O.UNION SHPK
Adem Pojani
Operator Ekonomik Kontraktues
 • JUBICA. SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 49 330 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-10-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 59196000
  Data e lidhjes se kontrates 01-11-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  1. Brenda afatit ligjor 7 ditor ka paraqitur ankese Shoqeria: “ALB KONSTRUKSION” sh.p.k & “ KARL GEGA KONSTRUKSION” sh.p.k, protokolluar prane AK me nr.336, date 10.08.2018.
  Autoriteti Kontraktor ne lidhje me kete ankese ka dale me vendimin e dates 17.08.2018, percjelle subjektit me shkresen nr 345/1 prot, dt.17.08.2018, duke refuzuar ankesen.
  Shoqeria “ALB KONSTRUKSION” sh.p.k & “ KARL GEGA KONSTRUKSION” sh.p.k, i eshte drejtuar KPP-se me ankese Nr rendor 1443, dt.28.08.2018, pa e paraqitur ne forme shkresore prane AK-se.
  2. Brenda afatit ligjor 7 ditor ka paraqitur ankese Shoqeria: “NIKA” sh.p.k, protokolluar prane AK me nr.337, date 13.08.2018.
  Autoriteti Kontraktor ne lidhje me kete ankese ka dale me vendimin e dates 17.08.2018, percjelle subjektit me shkresen nr 345 prot, dt.17.08.2018, duke refuzuar ankesen. Shoqeria “ Nika” shpk, i eshte drejtuar KPP-se me ankese, pa e paraqitur ne forme shkresore prane AK-se.
  -KPP ka dale me vendimin Nr 1439/1, dt.31.08.2018, protokolluar nga AK me Nr.368, dt.06.09.2018, duke pezulluar proceduren.
  -AK me vendim nr 48, dt.06.09.2018 vendosi “Pezullimin e Procedures” deri ne marrjen e një vendimi perfundimtar.
  -Me shkresen nr 373 prot, dt.10.09.2018, AK informoi Komisionin e Prokurimit Publik mbi ecurine dhe hapat e ndermarre nga AK, ne lidhje me trajtimin ligjor te ankeses.

  3. Brenda afatit ligjor 7 ditor ka paraqitur ankese Shoqeria: B.O “DRINI 1” sh.p.k& “ AEK MUNELLA” sh.p.k, protokolluar prane AK me nr.339, date 14.08.2018.
  Autoriteti Kontraktor ne lidhje me kete ankese ka dale me vendimin e dates 20.08.2018, përcjell subjektit me shkresen nr 347 prot, dt.20.08.2018, duke refuzuar ankesen.
  Me date 22.08.2018, protokolluar nga AK nr 348 prot, shoqeria B.O “DRINI 1” sh.p.k& “ AEK MUNELLA” sh.p.k, i është drejtuar KPP-se KPP ka dale me vendimin Nr 1447/1, dt.03.09.2018, protokolluar nga AK me Nr.367, dt.06.09.2018, duke pezulluar proceduren.
  AK me vendim nr 48, dt.06.09.2018 vendosi “Pezullimin e Procedures” deri ne marrjen e njëvendimi perfundimtar.
  Me shkresen nr 374 prot, dt.10.09.2018, AK informoi Komisionin e Prokurimit Publik mbi ecurinedhe hapat e ndermarre nga AK, ne lidhje me trajtimin ligjor te ankeses.
  KPP me vendimin nr 728/2018, percjelle AK-së me shkresen nr 728/1 prot, dt.26.10.2018,protokolluar nga AK me nr 439, dt. 29.10.2018, ndër të tjera ka vendosur mos pranimin e ankesëssë operatoreve “NIKA” sh.p.k dhe B.O “DRINI 1” sh.p.k& “AEK MUNELLA” sh.p.k dhelejimin e AK që të vijojë me hapat e mëtejshem procedurial.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Adem Pojani
  Nuk plotëson asnjë nga kriteret e kualifikim pasi nuk është ngarkuar asnjë dokument ligjor në sistem.

  2. “ALB KONSTRUKSION” sh.p.k & “ KARL GEGA KONSTRUKSION” sh.p.k - Nuk ploteson kushtet per kualifikim pasi mjeti me targë SH 87 62 E, krahasuar leja e qarkullimit me foton e paraqitur per të njëjtin mjet, rezulton jo APV;
  - Mjeti targë 04-210 –FI, nuk është kontrate noteriale, nuk ka vulë apostile si dhe ne lejen e qarkullimit nuk rezulton borëpastruese, sic pretendohet nga ana juaj por kamion;
  - Mungon certifikata ISO 3901 : 2012 per “ Karl Gega Konstruksion” sh.p.k.

  3. B.O “NIKA” sh.p.k bashkuar me “RROKU GUEST” sh.p.k :
  - Nuk ploteson kushtet per kualifikim per sa ju perket mjeteve , konkretisht kontrata e qerase lidhur me date 22.10.2015 me ALBA BETON 07, per mjete pune eskavator, fadrome, kamion, autobetoniere, nuk ka të përcaktuar objektin e prokurimit.
  - Afati i kontrates me “Malësia Valtur” sh.p.k është deri me datë 22.10.2018;
  - Kontrata e qerase per asfaltoshtruese, lidhur me “ Pako” sh.p.k është e parregullt pasi kjo shoqëri ka falemintuar;
  - Dokumentacioni per borepastruese nuk është i rregullt.

  4. B.O “DRINI 1” sh.p.k & “AEK MUNELLA” sh.p.k :

  - Borëpastruesja me targa AA 718 GU, nuk është APV, sipas kërkesave të DST-ve megjithëse ne foto duket borëpastuese.
  - Per shoqërinë “Drini 1” sh.p.k, mungojnë raportet e Auditimit të bilancit nga eksperti kontabel.
  - Mjeti targe AA 402 GY, nuk është sipas kërkesave të DST, pasi është nën kapacitetin 1 ton.
  - Preventivi nuk eshte plotesuar teresisht. Preventivi Nr.2 nuk eshte plotesuar; Oferta formulari nr 8 nuk eshte plotesuar gjithashtu edhe preventivi nr 3 nuk eshte plotesuar. Ne keto kushte, Autoriteti Kontraktor vlerëson si jo të përmbushur këtë kriter.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder REF-74140-06-08-2018
  Njoftimi i Tenderit Nr.24 - Dt.18-06-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.44 - Dt.05-11-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.45 - Dt.12-11-2018
  Anulimi i Tenderit
  Apelime dhe Vendime te KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data