Open Procurement Albania

Supervizion punimesh, Plotësim, rakordim, masa mbrojtëse dhe siguri rrugore në viaduktet e aksit Kukës-Morinë.

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion punimesh, Plotësim, rakordim, masa mbrojtëse dhe siguri rrugore në viaduktet e aksit Kukës-Morinë.
Nr. Reference REF-76367-06-26-2018
Vlera / Fondi Limit 2 469 160,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 09-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues D&C PARTNERS
AVE CONSULTING shpk & ROALB STUDIO
INFRATECH
INSTITUTI I KONSULENCËS NË NDËRTIM shpk & GOLD-CONSTRUCTION
Operator Ekonomik Kontraktues
 • D & C PARTNERS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 400 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2880000
  Data e lidhjes se kontrates 12-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 8 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. “AVE CONSULTING shpk & ROALB STUDIO shpk”:
  nuk plotëson kriteret e mëposhtme të përcaktuara në dokumentet e tenderit:
  -Operatori ekonomik “Roalb Studio” nuk ka paraqitur Vërtetim nga OSHEE për pagesën e detyrimit për energjinë elktrike.
  -Shtojca nr.9 nuk është konform kriterit pasi në të gjitha deklaratat personi që deklaron ëshë i njëjtë (Arben Dervishaj), ndërkohë që është nënshkruar nga secili anëtar i stafit të deklaruar; -Operatori ekonomik “Roalb Studio” nuk ka paraqitur shtojcën nr.9.
  -Në listëpagesat e paraqitura nga “Roalb Studio” nuk janë të deklaruar të gjithë drejtuesit teknikë të shoqërisë, në kundërshtim me kërkesën në DST.

  2. Operatori ekonomik “INFRATECH” nuk plotëson kriterin e mëposhtëm të përcaktuar në dokumentet e tenderit:
  -Nuk ka paraqitur shtojcën nr.7 konform kërkesave në DST.

  3. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “INSTITUTI I KONSULENCËS NË NDËRTIM shpk & GOLD-CONSTRUCTION shpk” nuk plotëson kriterin e mëposhtëm të përcaktuar në dokumentet e tenderit:
  -Operatori ekonomik ‘IKN’ shtojcën nr.8 “Deklarata mbi konfliktin e interes it” nuk e ka plotësuar konform dokumentit standard pasi nuk është e nënshkruar nga personi në cilësinë e përfaqësuesit të personit juridik “Juliana Reci” por nga z.Saimir Mysliu.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per D & C PARTNERS SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per D & C PARTNERS SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per D & C PARTNERS SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per D & C PARTNERS SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.26 - Dt.02-07-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.36 - Dt.10-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.38 - Dt.24-09-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data