Open Procurement Albania

Stabilizim i rrëshqitjes në aksin Tunel – Elbasan, km17.36 ÷ 17.46 segmenti 3, aksi Tiranë – Elbasan (dalje Tuneli i Krrabës km.15.2–Elbasan km.27”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Stabilizim i rrëshqitjes në aksin Tunel – Elbasan, km17.36 ÷ 17.46 segmenti 3, aksi Tiranë – Elbasan (dalje Tuneli i Krrabës km.15.2–Elbasan km.27”
Nr. Reference REF-81320-07-30-2018
Vlera / Fondi Limit 373 979 239,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-09-2018
Data e mbajtjes se tenderit 03-09-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues “2T
Lala & Shans Invest,& Bila & Jody Kompany
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 T SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 371,178,286.04
  Data e shpalljes se fituesit 17-08-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 445413943.25
  Data e lidhjes se kontrates 20-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Sark shpk & Ardmir shpk:
  Rezulton se nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit si me poshte:
  • Kontrata e bashkepunimit te paraqitur, lidhur midis shoqerive pjesemarrese ne kete procedure prokurimi, eshte bere vetem ndarja e puneve dhe sherbimeve ne perqindje dhe jo elementet konkrete, që do të kryejë secili nga anëtarët e ketij bashkimi.
  • Operatori ekonomik Ardmir shpk, pjese e ketij bashkimi, sipas kontrates se bashkepunimit ka marre persiper te kryej 30% te sherbimeve, nuk ka paraqitur kontrate te ngjashme ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit.

  2. Operatori ekonomik BE - IS shpk:
  Rezulton se nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Operatori ekonomik “BE - IS shpk”, ka nderhyre ne preventivin e dhene si pjese e dokumenteve te tenderit, duke shtuar dhe mirembjatje dimerore, kjo ne kundershtim me to.
  Kontrata e paraqitur per furnzim me asfaltobeton e nenshkruar me subjektin “Bami shpk” rezulton te jete e montuar dhe instaluar ne “Fushe Kruje”, pra ne nje venndodhje me larg se 60 km nga objekti dhe me afat perfundimi perpara mbarimit te kontrates se mirembjatjes, keto ne kundershtim me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit.
  Kontrata e paraqitur per furnzim me asfaltobeton e nenshkruar me subjektin “Asab shpk”, eshte me afat perfundimi perpara mbarimit te kontrates se mirembjatjes, ne kundershtim me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit.
  Ne lidhje me deshmite per mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, per kapacitetin teknik “Autobitumatriçe”, në pronësi ose me qira, cope 1, nuk ploteson kriteret.

  3. Operatori ekonomik Eral Construksion Company:
  Rezulton se nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Ne lidhje me mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion operatorit ekonomik sic parashikohet ne piken 2.3.7, te kritereve te dhena ne dokumentet e tenderit, rezulton qe ky operator nuk ka paraqitur deshmi per mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion.

  4. Operatori ekonomik ”Neal - 86” shpk & “Kupa” shpk :
  Ka paraqitur oferte anormalisht te ulet dhe nuk ka paraqitur asnje sqarim dhe asnje analize cmimi te ofertes se tij pas kerkeses se KVO.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.31 - Dt.06-08-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.38 - Dt.24-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.39 - Dt.01-10-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data