Open Procurement Albania

Ndertim rruga Kardhiq - Delvine Loti 5

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndertim rruga Kardhiq - Delvine Loti 5
Nr. Reference REF-81470-07-31-2018
Vlera / Fondi Limit 1 825 714 419,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-09-2018
Data e mbajtjes se tenderit 03-09-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues GPG Company shpk
ALB - STAR
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB-STAR
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,785,446,573.09
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2142535887.7
  Data e lidhjes se kontrates 24-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Operatori ekonomik GPG Company shpk:
  Nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Nga te dhenat qe disponon Autoriteti Kontraktor, rezulton qe operatori ekonomik GPG Company (si bashkim operatoresh) ka nenshkruar dhe ka ne zbatim kontraten me objekt “Ndertim by pass – Tepelene, Loti 1”. Kjo kontrate rezulton te mos jete perfunduar ne masen mbi 70 %, ne kundershtim me Vendimin e Këshillit të Ministrave nr.42, datë 16.01.2008, Kreu III, pika 1, paragrafi II b, i ndryshuar, ku thuhet "Përjashtim bën autoriteti kontraktor, Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve, e cila ndalohet të kualifikojë si fitues, për punë publike, të prokuruara sipas ligjit të prokurimit publik, të ndryshuar, kontraktorë, që janë fitues dhe/apo kanë në proces, në të njëjtën kohë, si kontraktorë/nënkontraktorë, një investim sipas një kontrate të lidhur apo në proces për t'u lidhur, sipas ligjit për prokurimin publik, i cili nuk i ka përfunduar punimet në 70% për qind të fondit të prokuruar në autoritetin kontraktor, Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve.
  Agjencia e Prokurimit Publik dhe autoriteti kontraktor, Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve, përshtatin dokumentet standarde të tenderit dhe dokumentet e tenderit, me këtë rregullore dhe garancitë e caktuara me detyrimin, që subjekti të s'kualifikohet nga pjesëmarrja ose kontrata të shpallet absolutisht e pavlefshme, me detyrimin për njoftim për nisje të procedurës për heqje licence".
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Per kete procedure prokurimi, eshte bere nje shtese kontrate ne vleren 332,517,287.66 pa tvsh dhe 399,020,745.2 me tvsh, me kontraktor operatorin ekonomik ALB-STAR shpk.
  Per me shume informacion shiko " Shtese Kontrate - Ndertim rruga Kardhiq -Delvine, Loti 5. "
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB-STAR viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.31 - Dt.06-08-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.38 - Dt.24-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.39 - Dt.01-10-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data