Open Procurement Albania

Ndertim Rruga Kardhiq-Delvine Loti 6

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Ndertim Rruga Kardhiq-Delvine Loti 6
Nr. Reference REF-81479-07-31-2018
Vlera / Fondi Limit 2 388 910 889,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-09-2018
Data e mbajtjes se tenderit 03-09-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Geci SHPK
GPG SHPK
AGBES CONSTRUKSION - A R B E R I A SH.A.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AGBES CONSTRUKSION - A R B E R I A SH.A.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2,378,643,105.31
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2854371726.37
  Data e lidhjes se kontrates 24-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik Geci shpk:
  Nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Nuk ka paraqitur deshmi per mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund t’i vihen ne dispozicion.
  Nuk ka permbushur piken 2.3.3 te dokumenteve te nderit pasi nuk disponon kualifikimet e duhura te stafit drejtues perkates per kryerjen e te gjitha punimeve ne kete objekt, per Arkitekt Peizazhi dhe Inxhinier Pyjore, të shoqëruara për secilin punonjës me diplomë, kontratë noteriale pune dhe CV.
  Nuk ka permbushur piken 2.3.9 te dokumenteve te nderit pasi nuk disponon çertifikaten ISO 5001 (Sistem i menaxhimit te Energjise). Organizmi çertifikues te jete i akredituar per keto standarte nga organizmi kombetar i akreditimit (DPA) ose organizma nderkombetare akreditues, te njohur nga Republika e Shqiperise.

  2. Operatori ekonomik GPG Company shpk:
  Nuk ka paraqitur dokumentet ne perputhje me kriteret e dhena ne dokumentet e tenderit .
  Nga te dhenat qe disponon Autoriteti Kontraktor, rezulton qe operatori ekonomik GPG Company (si bashkim operatoresh) ka nenshkruar dhe ka ne zbatim kontraten me objekt “Ndertim by pass – Tepelene, Loti 1”. Kjo kontrate rezulton te mos jete perfunduar ne masen mbi 70 %, ne kundershtim me Vendimin e Këshillit të Ministrave nr.42, datë 16.01.2008, Kreu III, pika 1, paragrafi II b, i ndryshuar, ku thuhet "Përjashtim bën autoriteti kontraktor, Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve, e cila ndalohet të kualifikojë si fitues, për punë publike, të prokuruara sipas ligjit të prokurimit publik, të ndryshuar, kontraktorë, që janë fitues dhe/apo kanë në proces, në të njëjtën kohë, si kontraktorë/nënkontraktorë, një investim sipas një kontrate të lidhur apo në proces për t'u lidhur, sipas ligjit për prokurimin publik, i cili nuk i ka përfunduar punimet në 70% për qind të fondit të prokuruar në autoritetin kontraktor, Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve. Agjencia e Prokurimit Publik dhe autoriteti kontraktor, Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve, përshtatin dokumentet standarde të tenderit dhe dokumentet e tenderit, me këtë rregullore dhe garancitë e caktuara me detyrimin, që subjekti të s'kualifikohet nga pjesëmarrja ose kontrata të shpallet absolutisht e pavlefshme, me detyrimin për njoftim për nisje të procedurës për heqje licence".
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AGBES CONSTRUKSION viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.31 - Dt.06-08-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.39 - Dt.01-10-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.39 - Dt.01-10-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data