Open Procurement Albania

Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Koplik –Bogë,Dedaj –Razem 44.2 km.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Institucioni Prokurues Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Koplik –Bogë,Dedaj –Razem 44.2 km.
Nr. Reference REF-85636-09-13-2018
Vlera / Fondi Limit 66 382 649,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-10-2018
Data e mbajtjes se tenderit 08-10-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues BE- IS SHPK
Jubica SHPK
CURRI SHPK & ALB SHPRESA SHPK
NIKA SHPK & RROKU GUEST SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • JUBICA. SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 65 000 000,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 78000000
  Data e lidhjes se kontrates 16-11-2018
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “ BE- IS” sh.p.k:
  Nuk përmbush kriterin per paraqitje te punëve te ngjashme.
  Nuk përmbush kriterin lidhur mjetet e nevojshme per përmbushjen e kësaj procedure prokurimi.

  2. “ CURRI” sh.p.k & “ ALB SHPRESA” sh.p.k . - Operatori Ekonomik Alb-SHpresa nuk ka paraqitur: Vërtetim që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve te energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar.
  - Operatori CURRI shpk, nuk ka parqitur ”Deklaraten mbi Permbushjen e Specifikimeve Teknike sipas Shtojces 5” (mungon).
  - Operatori CURRI shpk ka paraqitur kontrate noteriale Huamarrje nga Albanian Traffic Solution te dates 29.06.2018 per ”Mjete te sinjalsit ikes rrugore, pronesia e cila vertetohet me deklaraten e zhdoganimit me reference R56475, date 19.06.2018” nga qeramarresi. Kjo kontrate noteriale nuk ka te cilesuar objektin e kontrates qe prokurohet dhe afatin 24 muaj te saj, qe eshte ne kundershtim me piken 3.3.9 C te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit. Per me teper deklarata e zhdoganimit ne fjale citon ”artikuj te sinjalistikes rrugore 93 cope me aksesore”.

  3. “ NIKA” sh.p.k & “ RROKU GUEST”sh.p.k:
  Pothuajse te gjitha kontratat e qerase per mjetet nuk jane sipas kritereve te veçante te kualifikimit .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUBICA. SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.37 - Dt.17-09-2018
  Shpallja e Fituesit Nr.46 - Dt.19-11-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.47 - Dt.26-11-2018
  Anulimi i Tenderit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data