Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Nuk u gjeten te dhena per tu vizualizuar

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
73 57 4298 17,938,432,853 - - -

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 22- Blerje Human Albumin Serum 1,932,966 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 19- Blerje Ibuprofen 73,717 Anuluar Procedura
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Loti 3 - Shërbime mirëmbajtje për pajisje laboratori me prodhues Metisafe Temiz Oda ve Biyogunvelik Sistemleri Ltd ose ekuivalent 232,200 Anuluar Procedura
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Loti 4 - Shërbime mirëmbajtje për pajisje laboratori me prodhues Hanna Instruments ose ekuivalent 286,583 Anuluar Procedura
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Loti 2 - Shërbime mirëmbajtje për pajisje laboratori me prodhues Agilent ose ekuivalent 885,000 Anuluar Procedura
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Loti 13 - Shërbime mirëmbajtje për pajisje laboratori me prodhues Spfcord ose ekuivalent 885,000 Anuluar Procedura
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Loti 11 - Shërbime mirëmbajtje për pajisje laboratori me prodhues Lab Tech ose ekuivalent 60,500 Anuluar Procedura
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Loti 6 - Shërbime mirëmbajtje për pajisje laboratori me prodhues Xiagyi ose ekuivalent 25,880 Anuluar Procedura
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Loti 7 - Shërbime mirëmbajtje për pajisje laboratori me prodhues Schott Instruments ose ekuivalent 301,250 Anuluar Procedura
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Loti 8 - Shërbime mirëmbajtje për pajisje laboratori me prodhues MRC Laboratory Equipment Ltd ose ekuivalent 26,000 Anuluar Procedura
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Loti 10 - Shërbime mirëmbajtje për pajisje laboratori me prodhues Bellingham + Stanley Ltd ose ekuivalent 36,250 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 13-Blerje Iodine 1,685,494 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 19- Blerje Ibuprofen 73,717 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 22- Blerje Human Albumin Serum 1,932,966 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 33- Blerje Ampicillin 396,480 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 1 Anti-infektive te pergjithshem Amikacine 500 mg/2ml Flakon/ Ampule 6,383 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 2 Anti-infektive te pergjithshem Cefepime 1 gr Flakon/ Flakon + ampule (hollues) 51,876 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 3 Anti-infektive te pergjithshem Cefepime 2 gr Flakon 67,612 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 4 Anti-infektive te pergjithshem Cefuroxime 1500 mg Flakon 9,877 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 9 Anestezi Reanimacion Isoflurane Inhalation vapour, Liquid x 100 ml Flakon 39,833 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 11 Barna dermatologjike Fusidic acid + Hydrocortisone (2% + 1%) - 30 gr Tubet 11,489 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 14 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylprednisolone 500 mg Flakon + ampule (hollues) 7,234 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 15 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylprednisolone 40 mg Flakon/ Flakon + ampule (hollues) 5,752 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 18 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Dalteparine natricum 5000 IU (anti-Xa)/0.2ml - 0.2 ml Shiringe e para pergatitur 212,753 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 19 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Enoxaparine sodium 4000 UI anti-Xa/0.4ml - 0.4 ml Shiringe e para pergatitur 120,648 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 40 Sistemi kardiovaskular Nebivolol 5mg Tablete 402 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 41 Sistemi kardiovaskular Noradrenaline Tartrate 8 mg/4 ml - 4 ml Ampule 1,767 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 42 Sistemi kardiovaskular Torasemide 10 mg/2 ml - 2 ml Ampule 1,806 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 43 Sistemi muskolo-skeletik Dantrolene Sodium 20 mg Flakon 9,508 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 46 Sistemi nervor Midazolam 15 mg/3 ml - 3 ml Ampule 498 Anuluar Procedura

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.