Open Procurement Albania

Rikonstruksion i një godine 4 kat dhe shtesë anësore për zhvendosjen e Maternitetit brenda korpusit të Spitalit Korçë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i një godine 4 kat dhe shtesë anësore për zhvendosjen e Maternitetit brenda korpusit të Spitalit Korçë (*ku fondi nga buxheti i shtetit për vitin 2017/investime është 21,666,666 lekë pa TVSH në favor të Spitalit Korçë)
Nr. Reference REF-68096-02-17-2017
Vlera / Fondi Limit 113 787 943,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-02-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2017
Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues Agri Construction SHPK
BE-IS SHPK
Boshnjaku.B SHPK
Hastoçi SHPK
KOLA INVEST SHPK
BOE Aurora Konstruksion SHPK & Advanced Business Solutions - ABS SHPK
BOE Kacdedja SHPK & Company Riviera SHPK
Ndertim Montim SHPK
Ed Konstruksion SHPK
Alba Konstruksion SHPK
2T SHPK
BOE JUNIK SHPK & A.I.A SHPK
B360 SHPK
Caushi SHPK
Climacasa SHPK
Adem Pojani SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A.I.A -JUNIK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 102 354 237,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-08-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. OE “Agri Construction” SHPK:
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve.
  2. OE “BE-IS” SHPK:
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve.
  3. OE “Boshnjaku.B” SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve.
  4. OE “Hastoçi” SHPK ,
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve
  5. BOE Shoqëria “B-93” SHPK & “KOLA INVEST” SHPK :
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve.
  6. BOE “Aurora Konstruksion” SHPK, &“Advanced Business Solutions - ABS” SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve.
  7. BOE Shoqeria “Kacdedja” SHPK& “Company Riviera 2008” SHPK
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve.
  8. OE “Ndertim Montim Patos” SHA,
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve.
  9. OE “Ed Konstruksion” SHPK,
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve.
  10. OE “Alba Konstruksion” SHPK:
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve .
  11. OE “2T” SHPK,
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST-ve .
  12. OE “Adem Pojani”:
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin e kërkuar në DST.
  13. OE “Caushi” SHPK:
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.
  14. OE “Climacasa” SHPK
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike .
  15. OE“B360” SHPK:
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUNIK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUNIK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUNIK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JUNIK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Formulari i njoftimit të fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.