Open Procurement Albania

Loti 1-Rikonstruksioni i Poliklinikes

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Vlorë
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
Objekti i Tenderit Loti 1-Rikonstruksioni i Poliklinikes
Nr. Reference REF-62833-04-16-2018
Vlera / Fondi Limit 73 744 869,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 17-04-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-05-2018
Data e mbajtjes se tenderit 17-05-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Colombo SHPK
Avduli SHPK
Shendelli SHPK
BE-IS & Aurora Construction SHPK
SIRETA 2 F & Agri Construction SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • COLOMBO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 69 426 611,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-08-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 83 311 934,00
  Data e lidhjes se kontrates 30-08-2018
  Kohezgjatja e kontrates 7 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë 12.06.2018 dhe ka dal Vendimi nga KPP nr. 558/2018 date 23.08.2018.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1.”Avduli” shpk J66703306O
  2.” Shendelli ” shpk K07924803N
  3.Bashkim Operatoresh ”BE-IS & Aurora Construction” shpk K71412003A
  4.Bashkim Operatoresh ”SIRETA 2 F & Agri Construction” shpk K51501008J
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Operatoret ekonomik pjesemarres ne prokurimin elektronik ne SPE nuk kualifikohen pasi nuk permbushin kriteret e kerkuara ne DST. Operatoret ekonomik te skualifikuar kane mungesa ne dokumentacion.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.35 - Dt.03-09-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.46 - Dt.19-11-2018

  Loti 1-Rikonstruksioni i Poliklinikes

  Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Vlorë
  Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
  Objekti i Tenderit Loti 1-Rikonstruksioni i Poliklinikes
  Nr. Reference REF-62531-04-13-2018
  Vlera / Fondi Limit 73 744 869,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 16-04-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-05-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 16-05-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 7 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit GABIM TEKNIK
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.16-Dt.23-04-2018

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.