Open Procurement Albania

Rikonstruksion i pLote i nyjeve sanitare te Spitalit Rajonal Peshkopi

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i pLote i nyjeve sanitare te Spitalit Rajonal Peshkopi
Nr. Reference REF-91348-10-24-2018
Vlera / Fondi Limit 6 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 25-10-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-11-2018
Data e mbajtjes se tenderit 05-11-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues NDREGJONI SHPK
2AF Albania SHPK
ELDA-VL SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NDREGJONI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 970 356,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-11-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 7 164 427,00
  Data e lidhjes se kontrates 26-11-2018
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. 2AF Albania SHPK :
  Nuk i ploteson kriteret e kualifikimit pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin e meposhtem:
  - Deklaratë mbi Konfliktin e Interesit sipas Shtojcës 7 me te dhenat e objektit të prokurimit .Sipas pikes b te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit te DST-ve.
  - Mungon Liçense per Mbrojtjen nga Zjarri te leshuar nga QKB. Kodi 1.2.A sipas pikes d te 2.1 Kapacitetit ligjor dhe professional te DST-ve .
  - Mungon Teknik Ndertimi Sipas germes b te pikes 4 te Kapacitetit Teknik te DST-ve.

  2. ELDA-VL SHPK:
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.47 - Dt.26-11-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.49 - Dt.11-12-2018

  Rikonstruksion i pLote i nyjeve sanitare te Spitalit Rajonal Peshkopi"

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër
  Objekti i Tenderit Rikonstruksion i pLote i nyjeve sanitare te Spitalit Rajonal Peshkopi"
  Nr. Reference REF-91115-10-23-2018
  Vlera / Fondi Limit 6 000 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 24-10-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-11-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 05-11-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Eshte ngarkuar gabimisht preventivi me cmime.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.43 - Dt.29-10-2018

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.