Open Procurement Albania

PUNIME HIDROIZOLIMI I TARRACAVE TE KIRURGJISE DHE FARMACISE-REZONANCES-MORGUT ME PVC PER SPITALIN RAJONAL DURRES

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit PUNIME HIDROIZOLIMI I TARRACAVE TE KIRURGJISE DHE FARMACISE-REZONANCES-MORGUT ME PVC PER SPITALIN RAJONAL DURRES
Nr. Reference REF-18392-04-16-2019
Vlera / Fondi Limit 2 916 593,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 02-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 15
Operatore Konkurues MENI SHPK
DOKSANI-G SHPK
CARA SHPK
HYSI-2 F SHPK
ERIL B&B SHPK
NIKA SHPK
AVDULI SHPK
ALTEC SHPK
FLONJA SHPK
2N SHPK
KEVIN CONSTRUKSION SHPK
RAFIN COMPANY SHPK
RADIKA SHPK
SHAMO-CONSTRUCTION SHPK
K-AAV SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 664 568,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-05-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 997 481,60
  Data e lidhjes se kontrates 07-06-2019
  Kohezgjatja e kontrates 1 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur Ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë 14.05.2019.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. 2N SHPK :
  Nuk ploteson kriteret sipas kerkesave te DST. Me konkretisht, Operatori Ekonomik 2N SHPK nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 1, germa d) “Formular vleresimi sipas Shtojces 8”, ne permbushje te se ciles nuk eshte paraqitur Formulari i vleresimit, i cili duhet te shoqërohet me Akt kolaudimin dhe situacionet.

  2. KEVIN CONSTRUKSION SHPK :
  Operatori ekonomik KEVIN CONSTRUKSION SHPK me Nipt K71401004W, nuk ploteson kriteret sipas kerkesave te DST. Me konkretisht, Operatori Ekonomik KEVIN CONSTRUKSION SHPK nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 1, germa d) “Formular vleresimi sipas Shtojces 8”, ne permbushje te se ciles nuk eshte paraqitur Formulari i vleresimit, i cili duhet te shoqërohet me Akt kolaudimin dhe situacionet.

  3. RAFIN COMPANY SHPK :
  Operatori ekonomik RAFIN COMPANY SHPK me Nipt L52125110A, nuk ploteson kriteret sipas kerkesave te DST. Me konkretisht, Operatori Ekonomik RAFIN COMPANY SHPK nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 1, germa e) “Deklaratë mbi kontratat e lidhura apo në proces sipas Shtojces 10”, ne permbushje te se ciles nuk eshte paraqitur deklarata e lartpermendur.

  4. SHAMO-CONSTRUCTION SHPK :
  Operatori ekonomik SHAMO-CONSTRUCTION SHPK me Nipt L01326020F, nuk ploteson kriteret sipas kerkesave te DST. Me konkretisht, Operatori Ekonomik SHAMO-CONSTRUCTION SHPK nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pika 1, germa d) “Formular vleresimi si pas Shtojces 8”, ne permbushje te se ciles nuk eshte paraqitur Formulari i vleresimit, i cili duhet te shoqërohet me Akt kolaudimin dhe situacionet.

  5. K-AAV SHPK:
  Operatori ekonomik K-AAV SHPK me Nipt L51506025C, nuk ploteson kriteret sipas kerkesave te DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Meni SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 22 datë 03 Qershor 2019
  Lidhja e Kontrates Nr. 24 datë 17 Qershor 2019

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.