Open Procurement Albania

Lot.3 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër ”

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Lot.3 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër ”
Nr. Reference REF-16404-04-02-2019
Vlera / Fondi Limit 68 217 907,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 03-04-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues Ndregjoni & Vllaznia & Kthella SHPK
Riviera SHPK
Kacdedja& Everest SHPK
Sireta 2F SHPK
Senka SHPK
Shehu SHPK
Air Component SHPK
ELDA-VL SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NDREGJONI SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 55 769 968,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-06-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 66 923 961,60
  Data e lidhjes se kontrates 19-06-2019
  Kohezgjatja e kontrates 91 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. OE SHEHU Sh.p.k :
  - Ky operator ka deklaruar vetëm formularin e ofertës në vlerën prej 55,000,000 leke pa TVSH por nuk ka të bashkëlidhur preventive.

  2. OE Air Component Sh.p.k :
  - Ky operator rezulton pa ofertë ekonomike.

  3. OE ELDA-VL Sh.p.k :
  - Ky operator rezulton pa ofertë ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  modifikime
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr. 26 datë 01 Korrik 2019

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.