Open Procurement Albania

“Rikonstruksion i godinave te Maternitetit Mbreteresha Geraldine dhe ndertim i ri 3 kat Tirane”

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i godinave te Maternitetit Mbreteresha Geraldine dhe ndertim i ri 3 kat Tirane”.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit/investime.
Nr. Reference REF-67482-07-31-2020
Vlera / Fondi Limit 668 493 718,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 02-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. Agi Kons” shpk dhe ”BE-IS” shpk
2. Colombo” shpk dhe ”Junik” shpk
3. GENER 2”shpk dhe ”KAEXH” shpk
4. Leon Konstruksion” shpk, ”Hastoçi” shpk dhe ”Ergi” shpk
5. Ndërtim Montim Patos” shpk dhe”Ante Group” shpk
6. Agri Construcsion” shpk dhe ”R&T” shpk
7. GPG Company” shpk dhe ”Salillari” shpk
8. Elda Al shpk
9. Midea Albania shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Agi Kons shpk -BE-IS shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 466 395 123,98
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 36 muaj nga dorezimi i sheshit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesat pas vlerësimit: ”Colombo” shpk dhe ”Junik” shpk
  Përgjigjur me shkresën: Nr. 3581/34 Prot. date 09.10.2020
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. ”Ndërtim Montim Patos” sha dhe ”Ante Group” shpk, :
  Nuk ploteson kriteret e vecanta sipas kerkeses ne DST .

  2. ”Agri Construction” shpk dhe ”R&T” shpk :
  Oferta e ”Agri Construcsion” shpk dhe ”R&T” shpk nuk plotëson kriteret e kualifikimit të përcaktuar në DT për këtë arsye skualifikohet.

  3. ”Colombo” shpk dhe ”Junik” shpk :
  Oferta e ”Colombo” shpk dhe ”Junik” shpk nuk plotëson kriteret e kualifikimit të përcaktuar në DT për këtë arsye skualifikohet.
  - OE Colombo i ka deklaruar dokumentat konfidenciale

  4. ”GPG Company” shpk dhe ”Salillari” shpk :
  Oferta e ”GPG Company” shpk dhe ”Salillari” shpk nuk plotëson kriteret e kualifikimit të përcaktuar në DT për këtë arsye skualifikohet.

  5. ”Leon Konstruksion” shpk, ”Hastoçi” shpk dhe ”Ergi” shpk :
  • OE ERGI SH.P.K nuk ka paraqitur listëpagessat për muajt qershor dhe korrik 2020 sikurse kërkohet në DT
  • OE ERGI SH.P.K nuk ka paraqitur listëpagessat për muajt korrik 2020 sikurse kërkohet në DT
  • Gjeneratori është kërkuar me zhurma deri në 60db sipas katalogut është paraqitur gjenerator me shurma deri në 78 db
  - Oferta e ”Leon Konstruksion” shpk, ”Hastoçi” shpk dhe ”Ergi” shpk nuk plotëson kriteret e kualifikimit të përcaktuar në DT për këtë arsye skualifikohet.

  6. ”GENER 2”shpk dhe ”KAEXH” shpk :
  Oferta e”GENER 2”shpk dhe ”KAEXH” shpk nuk plotëson kriteret e kualifikimit të përcaktuar në DT, për këtë arsye skualifikohet.

  7. ELDA-VL shpk :
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike .

  8. OE Midea Albania shpk :
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike .

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BE-IS shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 94 datë 2 Nëntor 2020
  Lidhja e Kontrates
  Projekti Mekanik

  Projekti Hidrosanitar

  Raporti Teknik

  Projekti Arkitekturor

  Projekti Elektrik

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.