Open Procurement Albania

“Rikonstruksionin e Pediatrisë në Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande”

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Objekti i Tenderit “Rikonstruksionin e Pediatrisë në Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande”
Nr. Reference REF-70614-09-03-2020
Vlera / Fondi Limit 4 918 148,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 04-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. AVDULI sh.p.k.
2. CARA sh.p.k.
3. COGREN
4. COLOMBO sh.p.k
5. B.O.E JODY & SHENEDLLIA sh.p.k
6. KMK sh.p.k
7. MANE/S sh.p.k
8. NEAL-86 sh.p.k.
9. NGRACAN 1934 &GLAVENCIA sh.p.k
10. RAFIN COMPANY sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • COLOMBO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 470 663,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 1 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankese Operatori Ekonomi, CARA shpk. me date 26.09.2020, ka marre pergjigje me date 02.10.2020.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. AVDULI sh.p.k. për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.

  2. CARA sh.p.k. për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.

  3. COGREN sh.p.k për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.

  4. B.O.E JODY & SHENEDLLIA sh.p.k për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.

  5. KMK sh.p.k për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.

  6. MANE/S sh.p.k për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.

  7. NEAL-86 sh.p.k. për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.

  8. NGRACAN 1934 &GLAVENCIA sh.p.k për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.

  Arsyeja e Anulimit Për shkaqe që dalin jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe të paparashikueshme në kohën e fillimit të procedurës së prokurimit, duke respektuar parimet e barazisë dhe të transparencës, sipas përcaktimit në rregullat e prokurimit publik
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 94 datë 2 Nëntor 2020

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.