Open Procurement Albania

“Rikonstruksionin e Pediatrisë në Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande”

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë
Objekti i Tenderit “Rikonstruksionin e Pediatrisë në Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande”
Nr. Reference REF-79280-11-19-2020
Vlera / Fondi Limit 4 918 148,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 08-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. NEAL-86 sh.p.k.
2. VALONA KONSTRUKSION sh.p.k.
3. ED KONSTRUKSION
4. RAFIN COMPANY sh.p.k
5. K.M.K sh.p.k
6. CARA sh.p.k
7. MANE/S sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NEAL-86 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 378 010,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-12-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5 253 612,00
  Data e lidhjes se kontrates 01-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates 1 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa NUk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. .K.M.K sh.p.k për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.
  2. CARA sh.p.k. për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.
  3. MANE/S sh.p.k për arsye të mos plotësimit të kritereve të pjesmarrjes/Kapaciteti Teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NEAL-86 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NEAL-86 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NEAL-86 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NEAL-86 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 17 datë 8 Shkurt 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.