Open Procurement Albania

Realizim punimesh për rikostruksionin e amjenteve (Godina tre kateshe e Semundjeve të brëndeshme dhe depo e ujit) në SUT -Loti 1: “Rikostruksioni i Godinës tre katëshe të Sëmundjeve të Brëndeshme dhe ndërtimi i Urës lidhëse me Korpusin Qendror në SUT”

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Realizim punimesh për rikostruksionin e amjenteve (Godina tre kateshe e Semundjeve të brëndeshme dhe depo e ujit) në SUT - Loti 1: “Rikostruksioni i Godinës tre katëshe të Sëmundjeve të Brëndeshme dhe ndërtimi i Urës lidhëse me Korpusin Qendror në SUT”
Nr. Reference REF-85057-01-28-2021
Vlera / Fondi Limit 283 931 787,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-01-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 01-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “4 A-M” Shpk,
2. “ELDA-VL” Shpk
3. “ADR TRANS” Shpk
4. “Eduart Çela” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 AM SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 282 231 357,50
  Data e shpalljes se fituesit 07-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 338 677 629,00
  Data e lidhjes se kontrates 26-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Shoqëria “ELDA-VL” Shpk:
  Vlera totale e ofertuar: 0 (Zero) Lekë pa TVSH, - Operatori Ekonomik nuk ka paraqitur Oferte Ekonomike. Nuk ka paraqitur dokumentacion.

  2. Shoqëria “ADR TRANS” Shpk
  Vlera totale e ofertuar: 0 (Zero) Lekë pa TVSH, - Operatori Ekonomik nuk ka paraqitur Oferte Ekonomike. Nuk ka paraqitur dokumentacion.

  3. Shoqëria “Eduart Çela” Shpk
  Vlera totale e ofertuar: 0 (Zero) Lekë pa TVSH. - Operatori Ekonomik nuk ka paraqitur Oferte Ekonomike. Nuk ka paraqitur dokumentacion.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 AM SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 AM SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 AM SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 AM SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 66 datë 4 Maj 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.