Open Procurement Albania

”FV Ashensor per transportin e te semureve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore”

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Vlorë
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
Objekti i Tenderit ”FV Ashensor per transportin e te semureve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore”
Nr. Reference REF-91929-03-30-2021
Vlera / Fondi Limit 3 100 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 31-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates brenda 10 diteve nga lidhja e kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” i ndryshuar, neni 24, pika 1: -bazuar ne Raportin Permbledhes me nr.1480 Date 20.04.2021 ku eshte marre vendimi nga KVO per anulimin e procedures ne baze te shkreses me nr. 1466 Prot date 20.04.2021 “Njoftim per terheqje nga Procedura Tenderuese “KERKESE PER PROPOZIM” me nr. REF-91928-03-30-2021, me Objekt “FV Ashensor per transportin e te semureve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore” rregjistruar ne Sekretarine e Spitalit Rajonal Vlore, ku Operatori Ekonomik DOPPLER-AL shpk me nipt L02212005G vendos te terhiqet nga procedura tenderuese.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 62 datë 26 Prill 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.