Open Procurement Albania

Punime për pjesën teknologjike të fazës II të Rikonstruksionit të Spitalit Kukës

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Objekti i Tenderit Punime për pjesën teknologjike të fazës II të Rikonstruksionit të Spitalit Kukës
Nr. Reference REF-01562-07-23-2021
Vlera / Fondi Limit 110 994 433,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-07-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-08-2021
Data e mbajtjes se tenderit 18-08-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “Braka Construction” shpk
2. “COMFORT” Shpk & R&T SHPK
3. “ARIFAJ shpk
4. “AGI KONS” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “AGI KONS” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 105 944 488,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-02-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 113 187 263,00
  Data e lidhjes se kontrates 21-02-2022
  Kohezgjatja e kontrates 259 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Vendim përfundimtar i K.P.P 105/2022.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Braka Construction” shpk, për këto arsye:
  - nuk paraqiti, ne kriteret e vecanta per kualifikim ’kapaciteti teknik’’ ,list pagesat e muajt te fundit te cilit i takojne ne daten e hapjes se Ofertave. pika 2.3.6 (Muaj KORRIK dhe faktikisht jan paraqitI Listë Pagesat e muajit Qershor).
  2. “COMFORT” Shpk & R&T SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur Vërtetime, për përmbushjen me sukses të kontratës, ku të shënohen vlera, afati i përfundimit të kontratës,si dhe nuk ka paraqitur shtojcen A,B C sipas kontrates. NE MARREVESHJEN E BASHKEPUNIMIT NDERMJET OPERATOREVE (SHTOJCA 7) OE nuk kane caktuar ELEMENTET QE MERR PERSIPER TE REALIZOJE SECILI PREJ ANTAREVE TE BASHKIMIT .
  3. “ARIFAJ shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka paraçitur nje kontrate per punë të Ngjashme sipas ,(KRITERET E VEÇANTA TË KUALIFIKIMIT)2.3 Kapaciteti tekni
  - Nuk jane paraqitur listë pagesat e muajt Korrik, sipas pika 2.3.6 te paraqiten list pagesat e muajt te fundit te cilat i takojne, muajt te fundit te hapjes se ofertes ( por jane paraqitur List pagesat e muajt Qershor).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Vendim KPP
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 26 datë 28 Shkurt 2022

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.