Open Procurement Albania

Rikonstruksion ambineti per Kartoteken e spitalit

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder
Objekti i Tenderit Rikonstruksion ambineti per Kartoteken e spitalit
Nr. Reference REF-08588-10-18-2021
Vlera / Fondi Limit 2 971 080,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-10-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-10-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. 2 N
2. MENI
3. NDERTUESI 2014
4. KADIA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KADIA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 222 088,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-11-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 666 505,00
  Data e lidhjes se kontrates 01-12-2021
  Kohezgjatja e kontrates 1 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. 2 N, për këto arsye:
  - Stafi i punonjesve te kerkuar ne DST te profileve nuk jane te deklaruar ne Listpagesat formulare E-sig 025 sipas kodeve te listes kombetare te profileve sipas VKM, 514 date.20.09.2017 Z. Perparim Nesimi me profesion betonues nga verifikimi I listepagesave rezulton se paguhet si karpentier dhe jo si Betonues.
  2. MENI, për këto arsye:
  - Personi (personat) që veprojnë si anëtar i organit administrativ, drejtori ose mbikëqyrësi, aksioneri ose ortaku, ose që ka fuqi përfaqësuese, vendimmarrëse ose kontrolluese brenda Operatorit Ekonomik, nuk është i dënuar ose nuk ka qenë i dënuar nga një vendimi i gjykatës i formës së prerë për çdo vepër penale, të përcaktuar në nenin 76/1 të LPP nuk jane te deklaruar ne formularin permbledhes te e vetdeklarimit.
  3. NDERTUESI 2014, për këto arsye:
  - Stafi i punonjesve te kerkuar ne DST te profileve nuk jane te deklaruar ne Listpagesat formulare E-sig 025 sipas kodeve te listes kombetare te profileve sipas VKM, 514 date.20.09.2017.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 179 datë 13 Dhjetor 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.