Open Procurement Albania

ZEVENDESIM I RRJETIT TE UJIT

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit ZEVENDESIM I RRJETIT TE UJIT
Nr. Reference REF-33614-06-21-2022
Vlera / Fondi Limit 311 276,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-06-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-07-2022
Data e mbajtjes se tenderit 04-07-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  ZEVENDESIM I RRJETIT TE UJIT PER SPITALIN RAJONAL DURRES

  Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
  Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
  Objekti i Tenderit ZEVENDESIM I RRJETIT TE UJIT PER SPITALIN RAJONAL DURRES
  Nr. Reference REF-31255-05-31-2022
  Vlera / Fondi Limit 311 276,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 01-06-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-06-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 13-06-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit A.K ben anullimin e procedures per shkak se:
  - nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme;
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 80 datë 20 Qershor 2022

  ZEVENDESIM I RRJETIT TE UJIT “ PER SPITALIN RAJONAL DURRES

  Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
  Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
  Objekti i Tenderit ZEVENDESIM I RRJETIT TE UJIT “ PER SPITALIN RAJONAL DURRES
  Nr. Reference REF-26357-04-26-2022
  Vlera / Fondi Limit 311 276,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 27-04-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-05-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 09-05-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1/b :
  A.K ben anullimin e procedures per shkak se|: nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme;
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 69 datë 30 Maj 2022

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.