Open Procurement Albania

Ndërtimi i dhomës për serverat e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

Autoritet Prokurues Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Institucion Kontraktues Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Objekti i Tenderit Ndërtimi i dhomës për serverat e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 43 267 800,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-08-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-09-2016
Data e mbajtjes se tenderit 15-09-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60 ditë kalendarike
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.34 - Dt.29-08-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Ndërtimi i dhomës për serverat e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor

  Autoritet Prokurues Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
  Institucion Kontraktues Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
  Objekti i Tenderit Ndërtimi i dhomës për serverat e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
  Nr. Reference
  Vlera / Fondi Limit 43 267 800,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 22-08-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-09-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 09-09-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60 ditë kalendarike
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Arsyeja e Anullimit: Për modifikimin e dokumentave standarte
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.33 - Dt.22-08-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.38 - Dt.26-09-2016

  Ndërtimi i dhomës për serverat e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor

  Autoritet Prokurues Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
  Institucion Kontraktues Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
  Objekti i Tenderit Ndërtimi i dhomës për serverat e Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor
  Nr. Reference
  Vlera / Fondi Limit 43 267 800,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 13-06-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-06-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 30-06-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60 ditë kalendarike
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Operatorët nuk plotësonin të gjitha kërkesat e përgjithshme dhe të veçanta për kualifikim të përcaktuara në dokumentat e tenderit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.23 - Dt.13-06-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.32 - Dt.15-08-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.