Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i repartit të reanimacionit Spitalit Rajonal Berat

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i repartit të reanimacionit Spitalit Rajonal Berat.
Lloji i investimit - Buxheti i Shtetit
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 6 382 610,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 19-09-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-09-2016
Data e mbajtjes se tenderit 23-09-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues TOTILA SHPK
ZDRAVO SHPK
SARK SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TOTILA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 380 670,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-09-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 7 656 804,00
  Data e lidhjes se kontrates 11-10-2016
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Pretendime nga palët të cilat janë sqaruar dhe kthyer përgjigje,ankim sipas formatit të dokumentave standarte.
  Jane skualifikuar:
  1) Operatori ekonomik SARK
  Kishte mungesë në dokumentacionin e kërkuar.
  2) Operatori ekonomik ZDRAVO
  Kishte mungesë në dokumentacionin e kërkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.37 - Dt.19-09-2016
  Shpallja e Fituesit Nr.40 - Dt.10-10-2016
  Lidhja e Kontrates Nr.42 - Dt.24-10-2016

  Rikonstruksioni i repartit të reanimacionit të Spitalit Rajonal Berat

  Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
  Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i repartit të reanimacionit të Spitalit Rajonal Berat- Burimi i financimit - Buxheti i Shtetit
  Nr. Reference
  Vlera / Fondi Limit 6 382 610,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 05-09-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-09-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 07-09-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet për modifikimin e dokumentave standarte
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.35 - Dt.05-09-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.37 - Dt.19-09-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.