Open Procurement Albania

Hidroizolim i tarracës së Poliklinikës Qendrore të Spitalit Rajonal Durrës

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit Hidroizolim i tarracës së Poliklinikës Qendrore të Spitalit Rajonal Durrës- Burimi i investimit - Fondet e FSDKSH
Nr. Reference REF-50150-09-19-2016
Vlera / Fondi Limit 1 455 324,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 26-09-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-09-2016
Data e mbajtjes se tenderit 30-09-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues HYSI 2F - DELIA IMPEX SHPK - UNIVERSAL SHPK - SHAMO CONSTRUCTION - SARK SHPK - RAJLI NDERTIM - DOKSANI G SHPK - ALBKONSTRUKSION SHPK - ALBADI SHPK - ARDI SHPK - BEGA-07 SHPK - ERGES MAT - KADIA SHPK - MURATI SHPK - MENI SHPK - SINDER AB SHPK - CARA SHPK - KONSTRUKSIONE 04
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Delia Impex SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 849 300,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-10-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 019 160,00
  Data e lidhjes se kontrates 11-11-2016
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa dhe marrë përgjigje në datë 21-10-2016
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Delia Impex SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Delia Impex SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Delia Impex SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Delia Impex SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.38 - Dt.26-09-2016
  Shpallja e Fituesit Formulari i njoftimit të fituesit
  Lidhja e Kontrates Formulari i lidhjes së kontratës

  Hidroizolim i tarracës së Poliklinikës Qendrore të Spitalit Rajonal Durrës

  Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Durrës
  Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
  Objekti i Tenderit Hidroizolim i tarracës së Poliklinikës Qendrore të Spitalit Rajonal Durrës- Burimi i investimit - Të Ardhurat Dytësore
  Nr. Reference
  Vlera / Fondi Limit 1 746 390,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 13-09-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-09-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 19-09-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet tenderi për arsye gabim në përllogaritjen e fondit limit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.36 - Dt.13-09-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.38 - Dt.26-09-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.