Open Procurement Albania

Rikonstruksion i godinës së reanimacionit të Spitalit Rajonal Vlorë- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Vlorë
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i godinës së reanimacionit të Spitalit Rajonal Vlorë- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-55669-10-27-2016
Vlera / Fondi Limit 13 642 796,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 28-10-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-11-2016
Data e mbajtjes se tenderit 18-11-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues COLOMBO SHPK
AVDULI SHPK
SARK SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • COLOMBO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 527 702,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-11-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 16 233 242,40
  Data e lidhjes se kontrates 02-12-2016
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane s’kualifikuar operatoret :
  1. Avduli SHPK
  Kishte mungesë në dokumentacionin e kërkuar.
  2. Sark SHPK
  Kishte mungesë në dokumentacionin e kërkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Formulari i njoftimit të fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Rikonstruksion i godinës së reanimacionit të Spitalit Rajonal Vlorë- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit

  Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Vlorë
  Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
  Objekti i Tenderit Rikonstruksion i godinës së reanimacionit të Spitalit Rajonal Vlorë- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit
  Nr. Reference REF-55669-10-27-2016
  Vlera / Fondi Limit 13 642 796,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 28-10-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-11-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 18-11-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Ka pasur gabime gjatë plotësimit të dosjes elektronike dhe për këtë shkak do të anullohet "dosja e papërfunduar" e tenderit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.44 - Dt.07-11-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.