Open Procurement Albania

Blerje materiale sanitare (detergjentë, pastrues e.t.j.)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
Objekti i Tenderit Blerje materiale sanitare (detergjentë, pastrues e.t.j.)
Nr. Reference REF-89767-12-05-2023
Vlera / Fondi Limit 1 771 785,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-12-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-12-2023
Data e mbajtjes se tenderit 18-12-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1.“ERVIN LUZI” pf
2.“BREGU COMPANY” shpk
3.“MARKETING & DISTRIBUTION” shpk
4.“ATLANTIK 3” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MARKETING & DISTRIBUTION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 717 790,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-02-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. “ATLANTIK 3” shpk , per arsye:
  - Nuk ka paraqitur perpara afatit të fundit për hapjen e ofertave nga një mostër përfaqësuese një copë për artikujt me numër rendor 7, 10, 14, 21, 28 sipas tabelës së sasive.

  2. Ervin Luzi P.F, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur autorizim prodhuesi per artikullin rendor me nr.7(Qese)
  -Ka paraqitur kataloget nga prodhuesi, per artikujt me numer rendor 7, 10, 14, 21, 28 sipas tabeles se sasive, por jane ne gjuhen angleze dhe italiane te paperkthyer dhe te panoterizuar

  3. Bregu Company shpk , per arsye:
  -Ka paraqitur autorizimi i prodhuesit per artikujt Qese nga kompania Alfra shpk, por nuk permbajne te dhena te plota te prodhuesit
  -Ka paraqitur Mostra e produktit me nr. rendor 14, por jane ne kundershtim me shtojce 5 te specifikimeve teknike ne DST
  -Ka paraqitur mostra e produktit me nr.rendor 7, por jane ne kundershtim me shtojce 5 te specifikimeve teknike ne DST
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 03.01.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është dorëzuar ankesa e operatorit ekonomik “Marketing & Distribution” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertave të paraqitura nga operatorët ekonomikë “Bregu Company” SHPK dhe “Ervin Luzi” PF.

  Më datë 08.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të mbyllë çështjen për ankesën operatorit ekonomik “Marketing & Distribution” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë hapat e mëtejshme të proedurës
  3. Autoriteti kontraktor të skualifikojë operatorët ekonomikë “Bregu Company” SHPK dhe “Ervin Luzi” PF
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formulari i Njoftimit te Fituesit
  Formulari i Njoftimit te Fituesit te Ndryshuar Paraprak
  Formulari Ankimimi “Marketing & Distribution” SHPK
  Formulari Vendimi KPP
  Formulari i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  Blerje materiale sanitare (detergjentë, pastrues e.t.j.)

  Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
  Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
  Objekti i Tenderit Blerje materiale sanitare (detergjentë, pastrues e.t.j.)
  Nr. Reference REF-86510-11-06-2023
  Vlera / Fondi Limit 1 771 785,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 07-11-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-11-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 17-11-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk u kualifikua asnjë ofertë për mungesë dokumentacioni.
  Shenime Njoftuar anullimi i procedures ne Buletinin Nr. 96 datë 30 Nëntor 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data