Open Procurement Albania

“Blerje vaj hidraulik T-68 për kuzhinetat e katër hidroagregatëve në HEC Fierzë”.

Institucioni Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Autoritet Prokurues Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Objekti i Tenderit “Blerje vaj hidraulik T-68 për kuzhinetat e katër hidroagregatëve në HEC Fierzë”.
Nr. Reference REF-31745-06-03-2022
Vlera / Fondi Limit 31 148 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-06-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 27-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. “KAPPA OIL” sh.p.k
2. “EXIMOIL” sh.p.k
3. “TOP-OIL” sh.a
4. “Auto France Lubricants” sh.p.k
5. “B&A-02”sh.a
6. “ALBES GROUP” sh.p.k
7. “O-SP Albania” sh.a
8. “Kadiu” sh.p.k
9. “ELBA-OIL 2015” sh.a
Operator Ekonomik Kontraktues
 • B & A - 02 SH.A
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 26 600 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-07-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 31920000
  Data e lidhjes se kontrates 02-09-2022
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “KAPPA OIL” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk plotëson pikën 2.3.1 kapaciteti teknik, pasi nuk plotëson vlerën e kërkuar për furnizimet e mëparshme të ngjashme, të kryera gjatë tre viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, pasi vlera e kërkuar duhet të jetë jo më e vogël se 12,459,200 Lekë.
  2. “EXIMOIL” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk plotëson pikën 2.3.6 kapaciteti teknik, pasi në broshurën e prodhuesit të paraqitur nuk jepet asnjë e dhënë teknike mbi vajin e kërkuar.
  3. “TOP-OIL” sh.a, për këto arsye:
  - nuk janë të ngjashme pasi kontrata e lidhur midis Autoritetit Kontraktor “Posta Shqiptare” sh.a dhe “TOP-OIL” sh.a ka si objekt: “Blerje vaj, antifrizë, graso dhe alkol për automjete”.
  4. “Auto France Lubricants” sh.p.k, për këto arsye:
  - “Lista e çmimeve të artikujve” nuk është plotësuar sipas formatit të shtojcës 2.
  5. “ALBES GROUP” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk plotëson pikën 2.3.1 kapaciteti teknik, pasi nuk ka paraqitura dëshmi për furnizimet e mëparshme të ngjashme, të kryera gjatë tre viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës në një vlerë jo më të vogël se 40% e fondit limit. Ky operator në lidhje me këtë kriter ka paraqitur vetëm fatura tatimore blerje dhe jo shitje.
  6. “Kadiu” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk plotëson pikën 2.3.1 kapaciteti teknik, pasi nuk plotëson vlerën e kërkuar për furnizimet e mëparshme të ngjashme, të kryera gjatë tre viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, pasi vlera e kërkuar duhet të jetë jo më e vogël se 12,459,200 Lekë. Faturat e ngjashme të paraqitura nga ky operator janë fatura që kanë si artikuj vaj motori, alkol frenash, antifrizë, bateri, filtër nafte, filtër vaji për automjete dhe nuk kanë lidhje me kontratën objekt prokurimi.
  7. “ELBA-OIL 2015” sh.a, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur formular oferte dhe nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion për plotësimin e kritereve për kualifkim të kërkuara në DT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B & A - 02 SH.A viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B & A - 02 SH.A viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B & A - 02 SH.A viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B & A - 02 SH.A viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data