Open Procurement Albania

Rikonstruksion i shtyllave metalike të linjave të tensionit të lart 220 kV dhe 400 kV

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i shtyllave metalike të linjave të tensionit të lart 220 kV dhe 400 kV
Nr. Reference REF-37859-08-04-2022
Vlera / Fondi Limit 109 755 239,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 05-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-08-2022
Data e mbajtjes se tenderit 22-08-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“SHPRESA – AL” sh.p.k.
2.BOE “EPES Group” sh.p.k. & “A3 B” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “EPES Group” sh.p.k. - “A3 B” sh.p.k.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 108 860 517,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 130632621
  Data e lidhjes se kontrates 18-10-2022
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“SHPRESA – AL” sh.p.k, per arsye:
  • Nuk ka përmbushur kriterin 1/b, të Shtojcës 7, pika 2 “Kriteret e Veçanta të Kualifikimit” të DST, pasi nuk ka paraqitur Sigurimin e Ofertës, sipas kërkesës së nenit 83, të Ligjit Nr. 162, datë 23.12.2020 “Për prokurimin publik”, dhe sipas përcaktimit të pikës 3.1 të Njoftimit të Kontratës, në Dokumentet e Tenderit.
  • Nuk ka përmbushur Shtojcën 2 të Dokumenteve të Tenderit “Lista e çmimeve sipas zërave të preventivit”, për arsye se nuk ka plotësuar tabelën e paraqitur në këtë Shtojcë, duke mos plotësuar në mënyrë të saktë çmimet për njesi të ofertuara.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.1, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur kontrata të ngjashme, sipas përcaktimeve të këtij kriteri në Dokumentet e Tenderit.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.7, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur autorizim të prodhuesit/ve/distributorit të autorizuar për listën e mallrave të kërkuara, si dhe katalog/ët ose fragmente të katalogut/ëve të prodhuesit për listën e materialeve të mallrave të kërkuara.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.9, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi objekti i certifikimeve ISO të OE ofertues nuk është i lidhur me objektin e procedurës së prokurimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data