Open Procurement Albania

Internet per sistemin e vezhgimit dhe alarmit

Institucioni Prokurues ILLYRIAN GUARD SH.A
Autoritet Prokurues ILLYRIAN GUARD
Objekti i Tenderit Internet per sistemin e vezhgimit dhe alarmit
Nr. Reference REF-41524-09-13-2022
Vlera / Fondi Limit 5 385 600,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 26-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1.BOE Albtelecom Sh.A & One Telecommunication
2.Abissnet Sh.a
3.Mc Networking
4.Vodafone Albania
5.Albaninan Satellite Communications
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Albtelecom Sh.A - One Telecommunication
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 651 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5581440
  Data e lidhjes se kontrates 31-01-2023
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj nga data e nenshkrimit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga operatori ekonomik “Albtelecom Sha” me objekt modifikimin e dokumentave te tenderit.
  Pas shpalljes se fituesit, nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.Vodafone Albania, per arsye:
  - ka ngarkuar në SPE fatura për shërbime të ngjashme por në kundërshtim me kriterin e përcaktuar në DST ku citohet se “Kur sherbimi i se njejtes natyre eshte realizuar me subjekte private, Operatori Ekonomik do ta vertetoje kete sherbim duke paraqitur kontraten e lidhur me subjektet private te shoqeruar me faturen/at tatimore te shitjes ku shenohen datat,shumat dhe sherbimet e realizuara”, OE nuk ka ngarkuar në SPE Kontrata por vetëm fatura. Gjithashtu OE nuk ka ngarkuar në SPE asnjë dokument që vërteton se ka OE disponon staf prej 5 personash teknik, në DST janë kërkuar edhe kontratat e punës por OE nuk i ka ngarkuar. - Faza: Kriter i pergjithshem.
  -ka ngarkuar në SPE fatura për shërbime të ngjashme por në kundërshtim me kriterin e përcaktuar në DST ku citohet se “Kur sherbimi i se njejtes natyre eshte realizuar me subjekte private, Operatori Ekonomik do ta vertetoje kete sherbim duke paraqitur kontraten e lidhur me subjektet private te shoqeruar me faturen/at tatimore te shitjes ku shenohen datat,shumat dhe sherbimet e realizuara”.

  2.Albaninan Satellite Communications, per arsye:
  - ka paraqitur në SPE ISO-9001, për menaxhimin e cilësisë e cila ka humbur afatin e vlefshmërisë në datën 19.04.2022 - Faza: Kriter i pergjithshem.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vonesa për publikimin paraprak te fituesit është bërë pasi KPP kishte pezulluar proceduren me Nr: Ref-41524-09-13-2022 “Internet për sistemin e vëzhgimit dhe alarmit” me numër vendimi 997/2022, datë 11/10/2022, protokolluar pranë AK me nr. 1349/30, datë 14/10/2022, për shkak të ankesës së operatorit ekonomik “Albtelecom Sha” me nr. 3524, datë 16/09/2022, protokolluar pranë AK me nr.1349/25 datë 20/09/2022. AK shqyrtoi ankesën e OE, duke i kthyer përgjigje KPP me shkresën me nr. 1349/39 për heqjen nga pezullimi të procedurës së lartpërmendur. KPP mori vendimin me nr. 1227/2022, datë 09/12/2022 e protokolluar pranë AK me nr.1349/43, datë 15/12/2022 ku vendosi lejimin e hapave të metejshëm të procedurës.

  Buletini i Lidhjes se Kontrates: Buletini Nr. 14 datë 13 Shkurt 2023
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per One Telecommunication viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per One Telecommunication viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per One Telecommunication viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per One Telecommunication viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Formular Ankese
  Formulari i njoftimit të fituesit (pas procesit të ankimit)

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data