Open Procurement Albania

Blerje shërbim printimi

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
Objekti i Tenderit Blerje shërbim printimi
Nr. Reference REF-58591-02-09-2023
Vlera / Fondi Limit 2 900 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 10-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-02-2023
Data e mbajtjes se tenderit 21-02-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“InfoSoft” sh.p.k
2.“SINTEZA CO” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SINTEZA CO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 817 760,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3381312
  Data e lidhjes se kontrates 28-03-2023
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë 12 muaj kalendarikë nga data fillimit të ofrimit të shërbimit, ose deri në ezaurimin e plotë të 3,200,000 fletëve të kërkuara nga Autoriteti Kontraktor..
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“InfoSoft” sh.p.k , per arsye:
  1.Nuk ka permbushur kriterin 2.2.6 te kualifikimit.
  2.Nuk ka permbushur kriterin 2.2.7 te kualifikimit.
  Pra operatori ekonomik “InfoSoft” sh.p.k., nuk i përmbush kërkesat për kualifikim të përcaktuar në dokumentat e tenderit (neni 82, VKM 285/2021), për rrjedhojë oferta e tij nuk kualifikohet.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Buletini i Lidhje se Kontrates: Buletini Nr. 32 datë 11 Prill 2023
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SINTEZA CO SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SINTEZA CO SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SINTEZA CO SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SINTEZA CO SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  "Blerje shërbim printimi"

  Institucioni Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
  Autoritet Prokurues Sh.A Posta Shqiptare
  Objekti i Tenderit "Blerje shërbim printimi"
  Nr. Reference REF-49906-11-15-2022
  Vlera / Fondi Limit 2 900 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 16-11-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-11-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 30-11-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë 12 muaj kalendarikë nga data e nënshkrimit të kontratës, ose deri në ezaurimin e plotë të 3,200,000 fletëve të kërkuara nga Autoriteti Kontraktor.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, neni 98, pika 1:
  ç) për shkak të rrethanave të paparashikueshme dhe objektive, nevojat ose aftësia paguese e autoritetit ose entit kontraktor kanë ndryshuar.
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures: Buletini Nr. 14 datë 13 Shkurt 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data