Open Procurement Albania

Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente kanalizimi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Ndërtim dhe rikonstruksion linjash dhe ndërhyrjesh në raste emergjente kanalizimi në Njësitë 1,2,3,4,5 dhe Drejtoritë Rajonale
Nr. Reference REF-62078-03-10-2023
Vlera / Fondi Limit 6 429 711,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 13-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 23-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj nga nënshkrimi i Marrëveshjes Kuadër
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162 datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik” i ndryshuar, neni 98 Marrëveshjet kuadër me disa operatorë ekonomikë duhet të lidhen me të paktën tre operatorë ekonomikë. Në rast të kundërt, autoritetet/entet kontraktore mund të lidhin marrëveshje kuadër me ato operatorë ekonomikë që i kanë përmbushur të gjitha kriteret, me kusht që të jenë të paktën dy. Të ndodhur në kushtet kur mbetet vetëm një operator ekonomik i kualifikuar Autoriteti Kontraktor nuk mund të vazhdojë me hapat e mëtejshëm të proçedurës por do të anullojë proçedurën e prokurimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 28 datë 27 Mars 2023
  Profilat Gjatesor
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Preventiv, Rruga Marubi
  Preventiv, Rruga Marubi
  Relacion Teknik, Rruga Marubi
  Relacion Teknik, Rruga Arapi
  Grafiku i Punimeve, Rruga Marubi
  Grafiku i Punimeve, Rruga Arapi
  Projekti

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data