Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
15 LEKA -2007 SHPK 60 240,419,079 60 240,419,079 223,789,034

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Mat Blerje konteniere pastrimi 830,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 809,000.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje kosha pastrimi per Bashkine Kruje Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 759,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i VI-te“Shërbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc“. 974,400 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 974,400.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje pajisjesh per mirembajtjen e fushave te aktiviteve sportive (korrese bari, pajisje ujitjeje,dum dum, rrulues etj). 1,950,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate LEKA -2007 SHPK 1,930,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Furnizim me artikuj ushqimore për Konviktin e Shkolles të Mesme, Çerdhe e Kopshte. 5,384,830 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje Kosha Mbeturinash Plastik 2,000,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,898,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje mjet transporti 1,830,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,790,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje Artikuj Ushqimor 750,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 728,900
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje kontenieresh, Bashkia Kurbin. 1,500,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,476,000.00
Qeverisja Vendore Has Blerje Kamion Teknologjik për mbetjet, Kontejnerë 1100 litra , Aksesorë Kontejnerësh 2,500,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 2,470,000.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje kontenjere pastrimi 886,500 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 856,500.00
Qeverisja Vendore Lezhë Grumbullimi, transporti, i mbetjeve urbane, selektimi i mbetjeve të riciklueshme, depozitimi i mbetjeve të pariciklueshme ne landfill në Zonën Balldre, Kallmet, Dajç, Blinisht dhe Ungrej (Zona e III-të) e bashkisë Lezhë 50,563,304 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 43,886,440.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje Kontenier 2,500,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 2,340,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Blerje e dy mjeteve 3,333,333 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 3,100,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Blerje kontenierë mbetjesh urbane për nevojat e Bashkisë Dibër 5,428,500 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 5,420,250.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje Kontenjere për mbetjet urbane 1.1 m3 dhe kontenjerë të vegjël 0.66 m3 për territorin e Bashkisë Krujë 2,496,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 2,442,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Kryerja e shërbimit të grumbullimit dhe transportit të mbetjeve urbane në njësinë administrative Dajc, Blinisht Kallmet, Balldre për një periudhë dymujore. 690,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 684985.833333333
Qeverisja Vendore Lezhë Furnizim me artikuj ushqimorë për kopshte konvikt e çerdhe për vitin 2017 8,593,877 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 8,331,400.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje kontenierësh, Bashkia Kurbin 2,083,334 Rishpallje me Lidhje Kontrate LEKA -2007 SHPK 1,980,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Furnizim me artikuj ushqimorë për kopshte çerdhe, konvikt . 1,462,770 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,462,570.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Ushqimesh për Çerdhen, Bashkia Kurbin 495,625 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 449,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje makinerish të rënda ( kamion , fadrome ,dhe autoshkollë) Bashkia Kurbin 8,170,205 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 7,900,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Shtesë Kontrate: Furnizim me artikuj ushqimorë për nevoja të fillim vitit 1,039,386 Lidhur Kontrata +Shtesë LEKA -2007 SHPK
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje Kontetnier 3,500,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 3.060.000
Qeverisja Vendore Shijak Blerje koshash metalikë për nevojat e Bashkisë Shijak 306,664 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 239,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje kontenieresh, Bashkia Kurbin 1,250,000 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,196,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shtese Kontrate: Sherbimi i Pastrimit te Mbetjeve Urbane Njesia Administrative Velipoje (shtese deri 20%) 9,491,260 Lidhur Kontrata +Shtesë LEKA -2007 SHPK 9,491,265.00
Qeverisja Vendore Vorë Blerje kosha mbeturinash per njesite Preze, Berxulle, Domje 4,166,670 Njoftuar Fituesi LEKA -2007 SHPK 4,050,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Furnizim me Produkte Ushqimore për Kopshte, Konvikte dhe Çerdhe për vitin 2016 5,509,790 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 5,196,930.00
Qeverisja Vendore Lezhë Pastrim i rrugëve dhe kazanëve të mbeturinave 518,525 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 518,220.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data