Open Procurement Albania

Dhënien me qira me anë të konkurrimit të objektit Kinema Agimi me sipërfaqe të përgjithshme 316.6 m², në administrim të Qendrës Kulturore Tirana. Qëllimi i përdorimit të këtij objekti është sigurimi i të ardhurave për Qendrën Kulturore “Tirana” dhe Bashkinë e Tiranës, rritja e punësimit dhe investimeve pa ndryshuar destinacionin. Qëllimi i përdorimit të këtij objekti është sigurimi i të ardhurave për Qendrën Kulturore “Tirana” dhe Bashkinë e Tiranës, rritja e punësimit dhe investimeve pa ndryshuar destinacionin. Çmimi dysheme për fillimin e konkurrimit është 600 lekë/m².

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Drejtoria e Përgjithshme Juridike e Aseteve dhe Licensimit
Objekti i Tenderit Dhënien me qira me anë të konkurrimit të objektit Kinema Agimi me sipërfaqe të përgjithshme 316.6 m², në administrim të Qendrës Kulturore Tirana. Qëllimi i përdorimit të këtij objekti është sigurimi i të ardhurave për Qendrën Kulturore “Tirana” dhe Bashkinë e Tiranës, rritja e punësimit dhe investimeve pa ndryshuar destinacionin. Çmimi dysheme për fillimin e konkurrimit është 600 lekë/m².
Nr. Reference
cmimi Dysheme Leke 600,00
Lloji i Kontrates Publike Dhënie me Qera
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-11-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-11-2016
Data e mbajtjes se tenderit 21-11-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 5 vjet
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Dhënien me qira me anë të konkurrimit të objektit Kinema Agimi me sipërfaqe të përgjithshme 316.6 m², në administrim të Qendrës Kulturore Tirana. Qëllimi i përdorimit të këtij objekti është sigurimi i të ardhurave për Qendrën Kulturore “Tirana” dhe Bashkinë e Tiranës, rritja e punësimit dhe investimeve pa ndryshuar destinacionin.

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
  Institucioni Prokurues Drejtoria e Përgjithshme Juridike e Aseteve dhe Licensimit
  Objekti i Tenderit Dhënien me qira me anë të konkurrimit të objektit Kinema Agimi me sipërfaqe të përgjithshme 316.6 m², në administrim të Qendrës Kulturore Tirana. Qëllimi i përdorimit të këtij objekti është sigurimi i të ardhurave për Qendrën Kulturore “Tirana” dhe Bashkinë e Tiranës, rritja e punësimit dhe investimeve pa ndryshuar destinacionin. Çmimi dysheme për fillimin e konkurrimit është 600 lekë/m².
  Nr. Reference
  cmimi Dysheme Leke 600,00
  Lloji i Kontrates Publike Dhënie me Qera
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-11-2016
  Data e mbajtjes se tenderit
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 5 vjet
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Meqenëse përfundoi afati 7 ditor dhe nuk u depozitua kërkesë nga asnjë konkurrent, në mbështetje të ligjit nr. 139/2015 për “Vetëqeverisjen vendore”; vendimit të Këshillit të Ministrave nr.54, datë 05.02.2014 për “Përcaktimin e kritereve, të procedurës dhe të mënyrës së dhënies me qira, enfiteozë apo kontrata të tjera të pasurisë shtetërore” (i ndryshuar); vendimit të Këshillit Bashkiak nr. 61, datë 30.12.2015 për “Miratimin e përdorimit të objektit Kinema “Agimi” për ofrimin e shërbimeve në funksion të komunitetit dhe shtresave në nevojë
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Dhënie me qira me anë të konkurimit të objektit Kinema Agimi, me sipërfaqe 316.6 m², njësi e Qendrës Kulturore Tirana

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
  Institucioni Prokurues Bashkia Tiranë
  Objekti i Tenderit Dhënie me qira me anë të konkurimit të objektit Kinema Agimi, me sipërfaqe 316.6 m², njësi e Qendrës Kulturore Tirana: Qëllimi i dhënies me qira të këtij objekti është sigurimi i të ardhurave për qendrën dhe Bashkinë e Tiranës, rritja e punësimit, investimeve, si dhe ofrimi i shërbimeve me tarifa preferenciale për kategoritë e mëposhtme: - Për fëmijët e shkollave, shfaqja e filmave edukativë të paktën një herë në muaj - Shfaqja e filmave për të moshuarit - Shfaqja e filmave për studentët, të paktën një herë në muaj - Shfaqja e filmave shqiptarë
  Nr. Reference
  cmimi Dysheme Leke
  Lloji i Kontrates Publike Dhënie me Qera
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 29-03-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
  Data e mbajtjes se tenderit
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 5 vjet
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.12-Dt.29-03-2016
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data