Open Procurement Albania

‘‘’Ndertimi i objektit te Polit te Ri Administrativ, Njesia Administrative Bubq Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit’’ (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Krujë
Institucioni Prokurues Bashkia Krujë
Objekti i Tenderit ‘‘’Ndertimi i objektit te Polit te Ri Administrativ, Njesia Administrative Bubq Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit’’ (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-92257-04-06-2021
Vlera / Fondi Limit 238 129 843,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-04-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues ‘’4 A-M’’ sh.p.k
‘’ BAMI ” SH.P.K
’’ERGI’’ sh.p.k
‘’ ELDA VL’’ sh.p.k
‘’KEVIN CONSTRUKSION’’ sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Bami SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 237 995 994,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 237995994
  Data e lidhjes se kontrates 14-06-2021
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. ’’ERGI’’ sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur vertetim , ku te vertetoje se nuk ka detyrime te pashlyera te taksave dhe tarifave vendore per vitin 2020.
  2. ‘’ ELDA VL’’ sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur asnje nga dokumentat ligjore dhe teknike te kerkuara, pervec ekstraktit te thjeshte te QKBse.
  3. ‘’KEVIN CONSTRUKSION’’ sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka sjelle asnje dokument ku te provoje se disponon ne pronesi ose me qera mjetet e kerkuara ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
  1. OE “‘4 A-M’’ sh.p.k
  2. OE “ BAMI ” SH.P.K
  3. OE ’’ERGI’’ sh.p.k
  4. OE ‘’ ELDA VL’’ sh.p.k
  5. OE ‘’KEVIN CONSTRUKSION’’ sh.p.k _____________________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. OE ‘’ BAMI ” sh.p.k - Vlera: 237’995’994 lekë
  2. OE ‘’4 A-M’’ sh.p.k - Vlera: 238’120’415 lekë pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Bami SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Krujë REF-92257-04-06-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 84 datë 31 Maj 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 96 datë 23 Qershor 2021
  FORMULARI I NJOFTIMIT TË OPERATORËVE EKONOMIKË TË SUKSESSHËM NË MARRËVESHJEN KUADËR

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data