Open Procurement Albania

Mbikqyrje, Sistemimi i territorit, lirimi i sheshit dhe kthimin e sipërfaqes në kuotë për ndërtimin e 44(dyzet e katër) njësive indivduale të banimit në njësinë administrative Ishëm, Bashkia Durrës, (Programi i Rindertimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Mbikqyrje, Sistemimi i territorit, lirimi i sheshit dhe kthimin e sipërfaqes në kuotë për ndërtimin e 44(dyzet e katër) njësive indivduale të banimit në njësinë administrative Ishëm, Bashkia Durrës, (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-94796-05-06-2021
Vlera / Fondi Limit 1 210 906,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 17-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues “Engineering Consulting Group’’
‘’HYDRO-ENG CONSULTING’’ & ‘’BN PROJECT’’
”INSTITUTI DEKLIADA-ALB’’
‘’INVICTUS’’
“M.A.K STUDIO” SHPK
“MAGING Studio & IMES-D” SHPK
“NET GROUP” shpk
“NOVATECH STUDIO’’ shpk
‘’K-SA’’ sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ‘’HYDRO-ENG CONSULTING’’ - ‘’BN PROJECT’’
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 103 590,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1103590
  Data e lidhjes se kontrates 28-06-2021
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. NOVATECH STUDIO, për këto arsye:
  - oferta ekonomike 1077566 lekë, është nën vlerën minimale të lejuar, sipas VKM nr.354 date 11.05.2016 "Për miratimin e manualit të tarifave per sherbime ne planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim”
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. Operatori Ekonomik “Engineering Consulting Group’’
  2. BOE ‘’HYDRO-ENG CONSULTING’’ & ‘’BN PROJECT’’
  3. Operatori Ekonomik ”INSTITUTI DEKLIADA-ALB’’
  4. Operatori Ekonomik ‘’INVICTUS’’
  5. Operatori Ekonomik “M.A.K STUDIO” SHPK
  6. BOE “ MAGING Studio & IMES-D” SHPK
  7. Operatori Ekonomik “NET GROUP” shpk
  8. Operatori Ekonomik “NOVATECH STUDIO’’ shpk
  9. Operatori Ekonomik ‘’K-SA’’ sh.p.k
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Engineering Consulting Group’’, Vlera 1109694 lekë pa TVSH
  2. BOE ‘’HYDRO-ENG CONSULTING’’ & ‘’BN PROJECT’’, Vlera: 1103590 lekë pa TVSH
  3. “NOVATECH STUDIO” sh.p.k, Vlera: 1077566 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-94796-05-06-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 96 datë 23 Qershor 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 107 datë 8 Korrik 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data