Open Procurement Albania

Rindërtimi i godinës së Bashkisë Vorë (Programi i Rindërtimit)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vorë
Institucioni Prokurues Bashkia Vorë
Objekti i Tenderit Rindërtimi i godinës së Bashkisë Vorë (Programi i Rindërtimit).
Burimi i Financimit :Buxheti i Shtetit, Akorduar me VKM nr.236 datë 14.04.2021 Per perdorimin e fondit te rindertimit per financimin e rindertimit te godines se kopshtit publik dhe godines se Bashkise Vore, dhe caktimin e bashkise Vore si njesi zbatuese.
Nr. Reference REF-96091-05-20-2021
Vlera / Fondi Limit 618 868 546,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 31-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Egeu Stone” shpk - “Boshjaku.B” shpk - “Pese Vellezerit”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 615 559 502,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 738671402
  Data e lidhjes se kontrates 16-07-2021
  Kohezgjatja e kontrates 16 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. 4- AM shpk, për këto arsye:
  - nuk eshte paraqitur prane Autoritrtin Kontraktor per dorezimin e ofertes ekonomike dhe as ne sistemin elektronik, per kte arsye eshte skualifikuar nga tenderi me objekt “Rindertimi i godines se Bashkise Vore”
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime I. Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
  1. BOE “Egeu Stone” shpk & “Boshjaku.B” shpk & “Pese Vellezerit”
  2. BOE Bajrami N shpk &“Sterkaj” shpk
  3. Operatori Ekonomik 4- AM shpk
  ________________________________________________________________________________
  II. Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
  1. “Egeu Stone” shpk & “Boshjaku.B” shpk & “Pese Vellezerit””, Vlera 615559502 lekë pa TVSH
  2. Bajrami N shpk &“Sterkaj” shpk, Vlera: 618553541 lekë pa TVSH
  ________________________________________________________________________________
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Boshjaku.B” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Boshjaku.B” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Boshjaku.B” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Boshjaku.B” shpk viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Vorë REF-96091-05-20-2021
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr. 78 datë 21 Maj 2021
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 108 datë 9 Korrik 2021
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 116 datë 30 Korrik 2021
  VKM Nr. 236, datë 14.4.2021 - Për Përdorimin e Fondit të Rindërtimit për Financimin e Rindërtimit të Godinës së Kopshtit Publik dhe të Godinës së Bashkisë Vorë, Bashkia Vorë, dhe Caktimin e Bashkisë Vorë si Njësi Zbatuese

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data