Open Procurement Albania

“Blerje materiale per mirembajtjen e sistemit ujites, kullues dhe disiplinimin e ujrave te shiut”.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhe
Objekti i Tenderit “Blerje materiale per mirembajtjen e sistemit ujites, kullues dhe disiplinimin e ujrave te shiut”.
Nr. Reference REF-31272-05-31-2022
Vlera / Fondi Limit 7 915 180,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-06-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 13-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “DRINI A” SH.P.K
2. “SAM-ARS 2016” SH.P.K
3. “STELLA” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "DRINI A"
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 832 700,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “SAM-ARS 2016” SH.P.K, për këto arsye:
  - ka paraqitur nje Formular Permbeledhes te Vetdeklarimit, qe i perket Dokumentave Standarte te Tenderit per proceduren e prokurimit te llojit “Pune” dhe jo “Mallra”.
  2. “STELLA” SH.P.K, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur dokumentacionin per te provuar plotesimin e pikes (b) te nenit 26/6 te VKM-së Nr. 285, datë 19.5.2021 “Për miratimin e rregullave të prokurimit publik”, i ndryshuar, pasi nga shqyrtimi i dokumentacionit, nuk rezulton qe OE te kete paraqitur vertetim qe operatori ekonomik nuk është dënuar për asnjë nga veprat penale, të parashikuara në pikën 1, të nenit 76, të LPP-së.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "DRINI A" viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "DRINI A" viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "DRINI A" viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "DRINI A" viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data