Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4704 47,199 366,559,259,424 34,706 292,214,457,765 286,626,009,732

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale ndërtimi 4,959,358 Rishpallje me Njoftim Fituesi Shpresa-Al SHPK 4,293,135.00
Qeverisja Vendore Sarandë Paisje elektronike dhe paisje funksion te administrates 2,916,666 Njoftuar Fituesi INSTANT.AL 2,698,900.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje detergjentesh per Bashkine Kruje 2,300,997 Njoftuar Fituesi 4 S 1,299,400.00
Qeverisja Vendore Selenicë Gazoil(Nafte +Benzine) 7,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje materiale per shtim rrjeti elektrik 6,826,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemin i sheshit nga pedonalja deri tek perroi i Tamzes (Rr,Qafa e Gurit) 4,165,848 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat BLERJE PJESË KËMBIMI DHE SHËRBIME PËR MJETET E BASHKISË DHE DREJTORIVE VARTËSE 5,342,830 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Ndertim (Shtese) e ambjenteve per shkollen I.S.Brucaj Guci e Re Nj.A Rrethina 7,050,108 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje makineri grejder dhe rimorkiator 3,916,667 Rishpallje me Njoftim Fituesi G.P.G. COMPANY SHPK 3,835,000.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje pajisje mobileri, Shkolla Milot dhe shkolla “At Shtjefen Kurti” Gorre, Bashkia Kurbin 5,513,584 Njoftuar Fituesi M. LEZHA SHPK 4,151,200.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje Karburanti 14,584,326 Njoftuar Fituesi "GEGA CENTER GKG" 14,480,402.00
Qeverisja Vendore Kukës Blerje materiale pastrimi 2,080,000 Njoftuar Fituesi 4 S 1,422,750.00
Qeverisja Vendore Librazhd Blerje fouristrade 4x4 per administraten e Bashkise 2,916,667 Njoftuar Fituesi ALBANIA MOTOR COMPANY 2,890,000.00
Qeverisja Vendore Devoll Dhenie me qira te siperfaqeve nga fondi kullosor me konkurim publik ne pronesi te Bashkise Devoll, Zona Kadastrale 2081, Numri i Pasurise 1920 ne ngastren 25 e cila ben pjese ne Ekonomine Kullosore “Bilisht” ne pronesi te Bashkise Devoll me siperfaqe 21.0152 ha per zhvillimin ekonomik me destinacion per ndertim teleferik pasagjeresh ose linje te tensionit, Aerogjeneratore dhe Fotovoltaike etj. Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Mirembajtje e Sistemeve te Parkimit 2,400,650 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Bileta Transport Ajror Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Përmirësim i kushteve të banesave ekzistuese për komunitetet e varfëra dhe të pafavorizuara 4,780,487 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mobilje zyre për Inspektoratin e Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë 2,329,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Prrenjas Rikonstruksion i kalçetos prane shkolles 9-vjeçare Prrenjas Fsha 1,570,832 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje kompjutera 7,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Blerje printera 1,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi i godinës Zjarrfikëse Kamëz 19,163,139 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak Sistemimi i përroit të Gjepales (L=275ml) dhe i përroit nga Pallati i Jasharëve deri në Lumin Erzen (L=90ml 26,426,706 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Loti 1: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Riparim i mjeteve të transportit deri në 3.5 ton)” 4,329,200 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Fier Loti 2: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Riparim i mjeteve të transportit mbi 3.5 ton dhe të rënda)” 9,484,833 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Shkodër Furnizime me ushqime - Strehëz për fëmijët pa kujdes prindëror 1,252,370 Njoftuar Fituesi "EL-GJO-2006" 1,242,980.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Mobilim i kinemase multifuknsionale Try Gjirokaster Loti 1 Mobilim 1,402,400 Rishpallje me Njoftim Fituesi Bledar Nasi PF 1,391,500.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksioni i shkollës së mesme të bashkuar Llazar Kuli-Perondi + ndërtim ambjente ndihmëse 67,091,772 Njoftuar Fituesi “ZEQILLARI Shpk 63,496,090.00
Qeverisja Vendore Poliçan Blerje pajisje mobilerie per shkollen e mesme Muhamet Kondi Polican 2,078,160 Njoftuar Fituesi SHAGA SHPK 1,634,900.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje pajisje mobilerie per shkollat “Konstandin Kristoforidhi”, shkollën “Onufri” dhe shkollën “Hamit Mullisi” 12,367,174 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data