Open Procurement Albania

Sigurimi i Aseteve

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres
Objekti i Tenderit Sigurimi i Aseteve
Nr. Reference REF-42403-09-20-2022
Vlera / Fondi Limit 15 800 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 10-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.Atlantik-Shoqeri Sigurimesh sh.a
2.ALBSIG sh.a
3.SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Atlantik - Shoqeri Sigurimesh
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15 592 272,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-10-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 15592272
  Data e lidhjes se kontrates 15-11-2022
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj nga dita e nesërme e punës pas nënshkrimit të planit të zbatimit të kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. ALBSIG sh.a, per arsye:
  - nuk ka paraqitur fatura tatimore per sherbimet e ngjashme te kryera gjate tre viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates ne nje vlere jo me te vogel se 40% e vleres se fondit limit te kesaj kontrate.( nuk ka plotesuar Pika 2.3. Aftesite Teknike dhe profesionale)

  2. SIGAL UNIQA Group AUSTRIA sh.a, per arsye:
  -nuk ka paraqitur Shtojcen 3 Sigurimi i ofertes.( nuk ka plotesuar Pika 1.a Kriteret e vecanta te kualifikimit)
  -per sherbimet e ngjashme nuk ka paraqitur fatura tatimore te plotesuara sipas legjislacionit ne fuqi te kryera gjate tre viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates ne nje vlere jo me te vogel se 40% e vleres se fondit limit te kesaj kontrate. ( nuk ka plotesuar Pika 2.3. Aftesite Teknike dhe profesionale )
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 164 datë 30 Nëntor 2022
  Procesverbal "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data