Open Procurement Albania

Rindërtimi në truallin ekzistues të 3 (tre) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 Laç (Poligoni), pallati nr.2 dhe nr.3 Mamurras, Bashkia Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Rindërtimi në truallin ekzistues të 3 (tre) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 Laç (Poligoni), pallati nr.2 dhe nr.3 Mamurras, Bashkia Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit)

Burimi i Financimit: Në zbatim të VKM-së Nr.499, datë 27.07.2022 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit për financimin e rindërtimit të njësive të banimit në ndërtesa (pallat), Njësia Administrative Laç dhe Mamurras, Bashkia Kurbin dhe caktimin e Bashkisë Kurbin si njësi zbatuese”,
Nr. Reference REF-46817-10-20-2022
Vlera / Fondi Limit 379 207 080,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 01-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Lista e operatoreve ekonomike te kualifikuar ne perfundim te fazes se pare:
1. “4 A-M” SHPK
2. BOE “ULZA” SHPK & “GJEOKONSULT & CO” SHPK

Kane qene pjesemarres ne fazen tjeter te procedures keta ofertues me vlerat perkatese te ofruara:
1. “4 A-M” SHPK me vlere 377,728,420 leke dhe 100 pike
2. BOE “ULZA” SHPK & “GJEOKONSULT & CO” SHPK me vlere 378,347,780 leke dhe 96.23 pike
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 A -M SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 377 728 420,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 377728420
  Data e lidhjes se kontrates 07-02-2023
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për ekzekutimin: 18 muaj nga momenti i lidhjes së kontratës.
  Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër: 24 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A -M SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A -M SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A -M SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A -M SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-46817-10-20-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Planimetria dhe Planvendosja e tre pallateve

  Formulari i Lidhjes se Kontrates
  Akte nenligjore

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Ligj Nr. 97/2019 “Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Vendim Nr. 499, datë 27.7.2022 "Per perdorimin e fondit te rindertimit per financimin e rindertimit te njesive te banimit ne ndertesa (pallat), njesia administrative Laç dhe Mamurras, bashkia Kurbin, dhe caktimin e bashkisë Kurbin si njësi zbatuese"
  Buletini i Posaçëm Nr. 15 datë 14 Shkurt 2023

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data