Open Procurement Albania

Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Zall-Mner, Bashkia Kamëz

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamëz
Objekti i Tenderit Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Zall-Mner, Bashkia Kamëz (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-46954-10-21-2022
Vlera / Fondi Limit 2 912 637,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 03-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Operatorët ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës jane:
1.“TOWER” sh.p.k
2.“NOVATECH STUDIO” sh.p.k
3.B.O.E. “HYDRO-ENG CONSULTING” sh.p.k & “INVICTUS” sh.p.k
4.“MAGNA CHARTA”sh.p.k
5.“G B Civil Engineering”sh.p.k
6.ZENIT & CO sh.p.k
7.B.O.E. “ARKIMADE”sh.p.k

Kanë qenë pjesëmarrës në fazën tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1.HYDRO-ENG CONSULTING shpk, & INVICTUS sh.p.k - 2,567,046 Leke
2. TOWER sh.p.k - 2,567,150 Leke
3. G B Civil Engineering sh.p.k- 2,567,150 Leke
4. MAGNA CHARTAsh.p.k -2,567,150 Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “HYDRO-ENG CONSULTING” - ”INVICTUS” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 567 046,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2567046
  Data e lidhjes se kontrates 06-01-2023
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për ekzekutimin: Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër do të jetë 12 muaj.
  Kohëzgjatja e kontratës - Sherbimi i mbikqyrjes zgjat per gjithe periudhen e zbatimit te punimeve.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - B.O.E. “ARKIMADE”sh.p.k & “SPHAERA” sh.p.k, per arsye:
  • Nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar sipas kritereve te percaktuar ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”INVICTUS” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kamëz REF-46954-10-21-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i Njoftimit te Fituesit
  Formulari i Lidhjes se Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data