Open Procurement Albania

“Riforcim i godinave pallat me kod gis 1569 , 27348, 27501”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durrës
Objekti i Tenderit “Riforcim i godinave pallat me kod gis 1569 , 27348, 27501”
(Programi i Rindertimit)

Burimi i Financimit : Vendimin e Këshillit Bashkiak nr.62, datë 16.06.2022 “Për miratimin e ndryshimit të tabelës së detajimit të fondit”, Vendimin e Këshillit Bashkiak nr.99, datë 29.09.2022 “Për miratimin e detajimit të fondit prej 104 155 472 lekë pa t.v.sh të mbetur pa përdorur nga fondet e akorduara me Vendimin e Këshillit të Ministrave Nr.181 datë 30.03.2022 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit për financimin e riforcimit të njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa pallat, në Bashkinë Tiranë, Durrës, Shijak, Lezhë dhe Krujë”.
Nr. Reference REF-48357-11-02-2022
Vlera / Fondi Limit 67 033 724,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 14-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
1. BOE ”A&M&A”shpk +“SARDO”shpk

Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. BOE ”A&M&A”shpk & “SARDO”shpk -66.289.189 Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A&M&A shpk - SARDOshpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 66 289 189,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 66289189
  Data e lidhjes se kontrates 09-01-2023
  Kohezgjatja e kontrates 224 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-48357-11-02-2022
  Njoftimi i Tenderit Buletini i Posaçëm Nr. 151 datë 03 Nëntor 2022
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Buletini i Posaçëm Nr. 171 datë 14 Dhjetor 2022
  Lidhja e Kontrates
  Specifikime 2
  Specifikime 3

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data