Open Procurement Albania

Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 dhe pallati nr.2 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.1 dhe pallati nr.2 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-49534-11-10-2022
Vlera / Fondi Limit 327 568 006,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 11-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 21-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Lista e operatoreve ekonomike te kualifikuar ne perfundim te fazes se parë te procedures:
1. BOE “KUPA” SHPK & “EVEREST” SHPK.
2. BOE “ULZA” SHPK & “GJEOKONSULT & CO” SHPK.

Kane qene pjesemarres ne fazen tjeter te procedures këta ofertues me vlerat perkatese te ofruara:
1. BOE “KUPA” SHPK & “EVEREST” SHPK, me vlere 326,668,000 leke dhe 100 pike
2. BOE “ULZA” SHPK &“GJEOKONSULT & CO” SHPK, me vlere 327,170,450 leke dhe 97.9 pike
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “KUPA“ Shpk - “EVEREST" Shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 326 668 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 326668000
  Data e lidhjes se kontrates 19-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për ekzekutimin: 12 muaj nga momenti i lidhjes së kontratës.
  Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër: 24 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “KUPA“ Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “KUPA“ Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “KUPA“ Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “KUPA“ Shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “EVEREST" Shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “EVEREST" Shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “EVEREST" Shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “EVEREST" Shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-49534-11-10-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Planvendosje Pallati 1 dhe 2
  Detyre Projektimi
  Formulari i Njoftimit te Fituesit
  Formulari i Lidhjes se Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data