Open Procurement Albania

“Blerje pajisje elektronike për nevoja të Klubit Sportiv Studenti”.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit “Blerje pajisje elektronike për nevoja të Klubit Sportiv Studenti”.
Nr. Reference REF-49793-11-14-2022
Vlera / Fondi Limit 1 083 333,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 15-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 25-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 10 (dhjetë) ditë pune nga data e lidhjes së kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Njësia e Prokurimit ka konstatuar se ka një mospërputhje të zërit të preventivit konkretisht të zërit Nr.3 “Fotokopje Multifunction Color Copy Machine A4” me përshkrimin e specifikimeve teknike për këtë zë. Gjithashtu nevojat e Autoritetit Kontraktor përfitues nuk kanë qënë për zërin “Fotokopje Multifunction Color Copy Machine A4” por për zërin “Fotokopje Multifunction Color MFP Basic” i cili në fakt duhet të rezultonte në preventiv. Njësia e Prokurimit ndodhur në kushtet ku është bërë ky lapsus si në specifikimet teknike ashtu edhe në preventiv, referuar nenit 98 pika 1 gërma (c) e ligjit Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik" si edhe duke qënë se konstatohet se në dokumentet e tenderit ka gabime apo mangësi të rëndësishme vendosi në mënyrë unanime anullimin e kësaj procedure prokurimi me qëllim rihedhjen sërish pas rishikimit të specifikimeve edhe preventivit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 164 datë 30 Nëntor 2022
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data