Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Hysgjokaj,Pajalli, Beqiraj ,Gradisht”,(Faza e pare : Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Pajalli).

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Belsh
Institucioni Prokurues Bashkia Belsh
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Hysgjokaj,Pajalli, Beqiraj ,Gradisht”,(Faza e pare : Rikonstruksioni i Rruges Rrasë- Pajalli).
Nr. Reference REF-50960-11-23-2022
Vlera / Fondi Limit 41 666 667,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 27-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 17
Operatore Konkurues 1. BOE “2 N” shpk
2. “MURATI” shpk
3. “COMPANY RIVIERA 2008” shpk
4. “NIKA” shpk
5. “B93 II “shpk
6. “VELLEZRIT HYSA” shpk
7. “DESARET COMPANY” sh.p.k
8. L.T.E CONSTUCTION” shpk
9. “INERTI” sh.p.k
10. “DON JURGE” sh.p.k
11. “ Shendelli” sh.p.k
12. “RROKU GUEST” sh.p.k
13. “Pepa Group “ sh.p.k
14. BOE “KURORA”sh.p.k & “VIANTE Konstruksion”
15. K.M.K sh.p.k
16. “ ZEQILLARI “sh.p.k
17. “SIRETA 2F” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 N shpk - INA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 27 671 948,00
  Data e shpalljes se fituesit 11-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 33206338
  Data e lidhjes se kontrates 01-02-2023
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj nga momenti i njoftimit te fillimit te punimeve.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. DON JURGE sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion e plote dhe te sakte ligjor per te deshmuar plotesimin e kerkesave per kualifikim te kerkuara sipas DST

  2. RROKU GUEST sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion e plote dhe te sakte ligjor per te deshmuar plotesimin e kerkesave per kualifikim te kerkuara sipas DST
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion e plote dhe te sakte per plotesimin e pikes 1.3.3
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion e plote dhe te sakte per plotesimin e pikes 2.3 Kapaciteti teknik:2.3.1 Sa i përket aftesise teknike dhe profesionale, Operatori Ekonomik duhet te permbushe kerkesat e meposhtme minimale te cilat vendosen nga Autoriteti Kontraktor pervoje e suksesshme .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 12 datë 6 Shkurt 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Detaje te Sinjalistikes
  Azhornimi Topografik
  Profilet Terthore
  Profilet Gjatesore

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data