Open Procurement Albania

Rindërtimi i godinës së Ish-Prefekturës

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kavajë
Institucioni Prokurues Bashkia Kavaje
Objekti i Tenderit Rindërtimi i godinës së Ish-Prefekturës.(Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-51633-11-30-2022
Vlera / Fondi Limit 167 800 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 12-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Lista e operatoreve ekonomike te kualifikuar ne perfundim te fazes se pare:
1. BOE LLUCA shpk, Egland shpk ERGI shpk
2. "SHKELQIMI 07"

Kane qene pjesemarres ne fazen tjeter te procedures keta ofertues me vlerat perkatese te ofruara:
1. BOE LLUCA shpk, Egland shpk dhe ERGI shpk, me vlere 166,955,696 leke
2. "SHKELQIMI 07" shpk, me vlere 167,255,010
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LLUCA shpk - Egland shpk - ERGI shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 166 955 696,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 23-01-2023
  Data e lidhjes se kontrates 166955696
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës ose afati kohor për ekzekutimin: 12 Muaj
  Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër: 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar
  Nuk ka pasur ankesa.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vlera e lidhjes se kontrates eshte pa tvsh
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Egland shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Egland shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Egland shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Egland shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERGI shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kavajë REF-51633-11-30-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 25 datë 16 Mars 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i lidhjes se Kontrates
  Projekti i Zbatimit, Relacioni Teknik i Mbrojtjes dhe Shpetimit nga Zjarri
  Horografia

  Akte nenligjore

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Ligj Nr. 97/2019 “Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data